Fetele

Ne place? Etichetat!

Suntem o gașcă de fete mereu tinere, cu zâmbetul pe buze și îndrăgostite de tot ce înseamnă frumos. Încercăm să vedem lumea în nuanțe cât se poate de colorate și facem tot ce ne stă în putință pentru a ‚îndulci’ tonurile de gri din jurul nostru. Credem că feminitatea nu are vârstă și că deși de-a lungul timpului sexul frumos a reușit să câștige multe din drepturi, aceste victorii i-au adus și numeroase responsabilități, iar cea mai importantă dintre ele e păstrarea rolului de Femeie.

Am deschis acest loc de întâlnire și discuții pentru că ne-am săturat de imaginile glossy și prețurile exuberante prezentate de revistele de profil. Dorim să vă oferim sugestii accesibile și concrete din lumea modei și sperăm să vă demonstrăm  în timp că o ținută nu trebuie să aparțină neapărat unui brand pentru a ne scoate din anonimat. De asemenea, ne-am propus să vă facem cunoștință cu oameni talentați și creativi din Cluj și nu numai, care cu siguranță vor fi o mare surpriză pentru voi, însa mai presus de toate dorim să vă includem în gașca noastră și să vă cunoaștem mai bine.

Și pentru că aici vă suntem gazde, politicos este să ne și prezentăm:

 aAlina

Eu sunt mezina găștii. Sunt studentă și hobby designer, zăpăcită, dezordonată și cu capul în nori 90% din timp, încăpățânată și mereu zâmbitoare. Îmi place să găsesc alternative accesibile pentru mofturile modei care mă încântă și să mă bucur de lucrurile mici ale vieții.
 
 
 
 
 
 
 

Maria 

Sunt absolventă a Facultății de Litere și așa cum era de așteptat mă fascinează lumea cărților și puterea cuvintelor. Sunt o fire pozitivă, sociabilă și cu simțul umorului. Ador muzica și dansul și profit de orice ocazie care mi se ivește pentru a mă redescoperi și a mă reîndrăgosti în colțuri noi de lume. Admir feminitatea și eleganța cu tonuri moderne și cred ca cea mai sexy ținută e încrederea de sine.
Aaaa…și sunt înnebunită după cățeluși, mai ales beagle!!
 
 
 
 
 
 
 

Raluca

Prietenii mă ştiu super-pasionată de fotografie (o parte din fotografiile mele le veţi găsi pe 500px.com, dar şi aici pe Fete cu etichete),  obsedată de fluturi şi mai nou de bufniţe, şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sunt autoarea din spatele blogului ralucapiteiu.ro, îmi place să cunosc oameni noi şi mă bucur de toţi oamenii frumoşi care mă înconjoară. 
Cred cu tărie că fericirea stă în lucrurile mărunte şi că ţine doar de noi să fim fericiţi. 🙂 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simina

Eu sunt pastila efervescentă a grupului, sunt o fire extrem de dinamică și deschisă, iar de multe ori sunt ‚acuzată’ de  încăpătânare. Sunt îndrăgostită de design interior, ador animalele, iubesc și nu încetez să descopăr domeniul statisticii și nu aș renunța pentru nimic la porția mea de cafea zilnică. Ador să călătoresc către destinații cu adevarat exotice (a se intelege că nu Europa) și îmi place să îmi petrec week-end-ul în natura și mai puțin în mall-uri.
 

 

 

 

FCE alumni

Andra

Sunt absolventă a Universității de Arte Plastice și Design și fac parte cu mândrie din categoria celor care lucrează într-un domeniu fascinant și mereu inovator: cel al advertising-ului și al graficii publicitare. Mă intrigă natura umana și tot ce ține de domeniul psihologiei, ador adrenalina și motociclismul și îmi place să ascult muzică, în special genul indie și rock. Proiectul acesta e o concretizare cât se poate de fericită a pasiunii mele pentru fotografie și a fascinației pentru modă.
 

 

 

Bine aţi venit în gaşcă!

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *