Creme cu factor de protecție- recomandări

Dupa cum v-am promis aici, revin cu lista de recomandari.

Bine, bine, o să îmi spuneți, dar cremele astea cu SPF sunt unsuroase și lasă o peliculă albă, iar machiajul nu se așează nicicum sau nu rezistă! Vă pot recomanda niște produse încercate de mine, care mi-au plăcut foarte mult:

  1. Nivea SPF water gel-  este absolut MI-NU-NAT! Extreem de lejer, intră în piele relativ repede și nu lasă absolut nicio peliculă unsuroasă. Singurul incovenient e că printre ingrediente se numără și alcoolul, dar dacă nu ai un ten uscat, mi se pare o soluție de compromis ideală. Eu nu am simțit că îmi usucă pielea absolut deloc, dar am și folosit acidul hialuronic pe post de hidratare. Îl găsiți pe un grup de Facebook care aduce produse asiatice, căci numai acolo se găsește: https://www.facebook.com/groups/549687408701829/?ref=br_rs

 

  1. Altruist- îl găsiți tot pe grupul de produse asiatice, doar că acesta nu conține alcool. De fapt, este corect formulat, nu are parfum, alcool sau uleiuri. Tinând cont de asta, și această crema este lejera. Este un pic mai grasă ca Nivea și intră în piele un pic mai greu, însă per total își face treaba foarte bine.

  1. Avene SPF 50-  e fain ca pe asta nu trebuie să o comandați de prin Asia, se găsește și pe siteurile sau prin farmaciile noastre. Ca și consistentă, mi se pare similară cu Altruist și e corect formulată.

Va las aici o lista completa de creme cu SPF, corect formulate si la diverse preturi: https://evidencebasedskincare.wordpress.com/2018/06/21/exemple-de-produse-cu-spf/

Sa va fie de folos!

Cu drag,

Maria sau MG Makeup Artist

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *