Secretul tenului mereu tânăr- crema cu factor de protecție

White is the new sexy!

Știți care e cel mai mare bine pe care îl puteți face tenului vostru? Crema cu factor de protecție!!

Nu, nu trebuie aplicată doar vara, ci pe TOT parcursul anului. Ținând cont de localizarea geografică și clima specifică țării noastre, specialiștii recomandă o cremă cu factor de protecție minim 35, iar vara, musai 50.

Dacă aveți un bb cream pe care scrie SPF 20 sau chiar 50, nu e suficient! Cantitatea corectă de cremă cu factor de corecție care trebuie aplicată, astfel încât să vă asigure protecție, este de 1,25ml sau o pătrime de linguriță mică! Vă imaginați cât bb cream ar trebui aplicat, ca sa fiți protejată? De aceea, recomand să aplicați întâi o crema cu factor de protecție și mai apoi un bb cream sau fond de ten. Nu uitați de zona gâtului, urechilor și pieptului, pentru care mai puneți încă o jumătate de linguriță de cremă.

Totodată, reaplicarea la maxim 3 ore atunci când suntem afară (sau măcar o dată în timpul zilei) este necesară! Dacă sunteți machiate, pentru reaplicare vă recomand fie sprayurile cu factor de protecție sau pudrele cu SPF. E cea mai bună cale de mijloc.

Și dacă nu v-am convins, ia vedeți aici ce se întâmpla cu tenul vostru expus la soare: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/poza-virala-a-unui-sofer-de-camion-care-dezvaluie-cum-arata-28-de-ani-de-expunere-la-soare-868928

Voi reveni cu recomandările mele de creme cu factor de protecție folosite de mine, care sa fie cât mai light ca să permită rezisență machiajului, dar și corect formulate, spray-uri si pudre cu SPF într-o postare viitoare.

Cu drag,

Maria sau MG Makeup Artist

 

 

 

 

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *