4 moduri de a combina printurile

Trebuie să recunosc că nu mi-a fost niciodată ușor să combin printurile, iar atunci când au început să apară astfel de combinații pe catwalk-uri mi s-a părut puțin ciudat. Dar iată că acest trend a rămas în vogă și lumea a început să îl adopte. Și pentru că nu este ușor să combini printuri, aveți mai jos câteva ținute în care s-au mixat printurile într-un mod plăcut și 3 idei de combinații pe care să le încercați și voi.

Runway inspiration

runway1

Lecția de geometrie – linii și puncte

Dacă nu știi de unde să începi, vei merge la sigur cu jocul dintre linii și puncte. Este un mod simplu și la îndemână de a încerca ceva nou.

Printuri mărunte în culori diferite sau inversând culorile

Încercați printuri mărunte în culori contrastante, cum ar fi alb cu fuchsia sau portocaliu cu gri. De asemenea, e o idee bună să folosiți aceleași culori, dar inversate pentru cele două printuri pe care le alegeți, de exemplu model bleumarin pe fundal alb și model alb pe fundal bleumarin.

Același print de dimensiuni diferite

Încercați să asociați același tip de print, dar în dimensiuni diferite: dacă bluza are linii marunte, pantalonii sau fusta vor avea un pattern mai mare. E important să vă jucați cu aceste dimensiuni pentru o ținută reușită.

E de reținut însă că atunci când mixați printuri, să alegeți printuri care să contrasteze, de exemplu linii marunte cu buline mari sau linii groase cu buline mărunte. Evitați ca ambele printuri să fie de mari dimensiuni.

Combinați printuri din aceeași paletă de culori

 Pentru a evita un aspect încărcat, folosiți printuri din aceeași paletă sau familie de culori. Fie că veți merge pe griuri, albastru sau orice altă culoare, o culoare comună va da unitate ținutei.

Care sunt combinațiile voastre preferate?

By Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *