Interviu Silvia Simon, designer pentru Miniona

Nume și prenume: Simon Silvia              

Data nașterii: 13.03.1988

Zodia: Pești

Culoare preferată: hmmmm….mai nou vibrez când văd galben aprins

Melodie preferată: AC/DC Thunderstruck

 

Cum a început pasiunea ta?

Pasiunea mea a început în anul 2 de facultate când urmăream cunoscutul serial “Gossip girl”. M-am regăsit destul de mult în personajul  Jenny Humphrey -fata care nu avea un statut social foarte înalt dar care reusea să își facă singură ținutele și să fie și foarte chic, iar din disperarea de a avea și eu cat mai multe haine m-am ambitionat si am zis “si eu sunt capabila sa fac asta”. Bine, de mica am cochetat cu partea creativa, nu am fost străină de aceasta ramură.

Care este piesa ta vestimentară preferată?

Hmm cred că o jachetă care am primit-o la varsta de 3-4 ani, din USA. Am pus-o pe mama să îmi promită că nu o aruncă niciodată!

FCE 1

De unde iți vine inspirația?

Îmi place să mă inspir din tot ce e frumos, colorat și cel mai important din tot ce e -POZITIV. Sunt un om optimist care iubeșe frumosul și care iubește să iubească !!FCE 9

Ce iti definește stilul de designer? Ce te deosebește de alți designeri?

Imi plac culoriile si combiațile de diferite materiale, îmi place să creez haine comode dar chic în acelaș timp

Ce dorești să transmiți prin creațiile tale?

Pozitivism, fericire !!!

FCE 3

Ai un proiect care ți-a adus o satisfacție deosebită, de care ești foarte mândră?

Am mai multe proiecte de care sunt mandră, dar cel mai mandră sunt când vad fericirea pe chipul clientelor, asta mă face cel și cel mai mandră! De curând am participt la Galeria de Stil și am avut prilejul să văd cliente fericite cărora le multumesc pe aceasta cale că au ales tinute Miniona.

 

FCE 4

Care este publicul țintă?

Ca și vârstă cred că mă încarez, să fac o medie, între 20-35. Iar ca și stil femeia chic, care poartă chestii “altfel” cum îmi place mie să le zic, care dă senzația că se simte bine în hainele ei comode si care nu face eforturi de ore în fața oglinzii să se aranjeze.

FCE 5

Care sunt pașii care trebuie urmați pentru a avea o creație personalizată semnată Miniona? (Cum decurge o întâlnire cu o clientă?)

Simplu: mă contacează înainte cu o zi,fie telefonic fie prin rețelele de socializare și ne programam întâlnirea la atelier

FCE 6

Care sunt dificultățile pe care le întâlnești ca tânăr designer în Cluj-Napoca și în România?

E destul de greu să afli uneori informații despre viitoare târguri/expoziții/ orice tip de manifestare de genul acesta. Toata lumea e destul de rezervată când vine vorba de “ponturi” de genu deși la urma urmei fiecare e cu stilul lui și eu m-aș duce pe premiza “unde`s mulți puterea crește” (rad) Habar nu am, ar trebui fie să am un PR care să se ocupe de asta fie să existe un site cu toate datele viitoarelor targuri.

FCE 7

Ce planuri de viitor ai?

Să cresc ! (rad) Visul meu este să ajung să fac din pasiunea mea un brand cunoscut. Și nu vreau să mă opresc doar la haine, vreau să ajung să pot să le ofer fetelor mele (așa îmi place să le zic clientelor) și accesorii, poșete dar și încălțăminte……acesta e visul meu, pe care am să mi-l îndeplinesc !!!

FCE 8

În viață ai neapărat nevoie de …

iubire, multă iubire! Din iubire se nasc dorințele iar din dorințe se naște ambiția și odată ambiționat faci ce vei 😉

FCE2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *