Ce culori să porți în funcție de culoarea părului

Cunoaștem problema din fiecare dimineață: Eu cu ce mă îmbrac azi? Cred că toate femeile se confruntă cu această dilemă, eu una știu că am dimineți în care mă schimb și de 5-6 ori pentru că nu sunt mulțumită.

Am descoperit astăzi niște imagini care să ne ajute puțin atunci când avem dileme, și anume culori care se potrivesc cu culoarea părului. Da, știu, nu tot timpul ținem cont de culoarea părului atunci când ne îmbrăcăm, sunt o mulțime de factori care ne influențează deciziile vestimentare, dar e un exercițiu interesant de armonizare a culorilor.

Părul blond

Persoanele cu părul blond vor alege nuanțe vii, care să scoată în evidență culoarea părului și să crească contrastul. Puteți alege nuanțe pastelate de piersică sau crem, dar la fel de bine puteți încerca culori puternice: galben, roșu cărămiziu, verde, indigo, violet sau turcoaz.

Sfat: Încercați să înlocuiți negrul cu bleumarin pentru un efect garantat.

 

blonde

Părul castaniu

Cărul castaniu este scos în evidență de culorile puternice și saturate. Încercați magenta, albastru regal, galben, roz, negru-cărbune sau roșu. De asemenea, rozul și baby blue, culorile anului 2016 potrivit Pantone, se potrivesc perfect cu această culoare.

brunette

Părul roșcat

Roșcatele își pot evidenția părul fie creând contraste puternice cu ajutorul nunațelor de verde, albastru sau roșu, sau pot încerca o paletă mai restrânsă, folosind roșu burgund sau ocru, oliv.

copper

Părul gri, arginitu sau alb

Cum tot e la modă acum să îți vosești părul argintiu, iată câteva sfaturi care nu sunt doar pentru bunicile noastre. 😉 Părul argintiu este scos bine în evidență de alb, gri argintiu, albastru, roz, turcoaz, violet sau negru onix. Purtând nuanțe mai puternice veți crea un contrast și veți lumina fața, iar purtând nuanțe din aceeași gamă cromatică (alb, gri argintiu) veți sublinia și mai bine culoarea părului.

168155-R3L8T8D-650-silvers1

Vouă ce culori vă place să purtați?

By Raluca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *