Vara la servici: Idei pentru ținute office

E cald. Foarte cald. Toată lumea se gândește la concediul de vară, care pentru unii tocmai a trecut, sau la cel până la care numără zilele. E frumos să visezi cu ochii deschiși dar dacă vrem să fim realiste ne dăm seama că sunt mai multe zile în care mergem la servici și muuuult mai puține de concediu.

Datorită caldurii apropae insuportabile, ne dorim o ținută în care să ne fie cat mai răcoare în drum spre și de la servici, dar în același timp vrem să fim îmbrăcate potrivit. Unele din noi avem și obiceiul sa ne relaxăm la o limonadă sau un vin după job, lucrul care face provocarea și mai mare alegerea hainelor.

Pentru a veni în ajutorul vostru noi am găsit câteva variante de ținute office pentru anotimpul călduros. Cele patru elemente despre care vom vorbi astazi sunt: culorile, fusta creion, fusta pantalon, pantalonii capri și croiurile interesante.

Culoarea aduce vara

Ținutele de birou nu se mai asociază de foarte multă vreme cu nuanțe sobre sau șterse. E vară și e timpul perfect pentru a alege haine colorate, vesele și aerisite, din materiale naturale si plăcute. Te vor binedispune atât pe tine cât și pe oamenii din jurul tău 😉

Pentru o notă jucăușă, adaugă ținutei elemente cu imprimeuri.

Ribbet collageRibbet collage1

38283a26eb70e4c55c2f335ba4978322

Fusta creion e prietenul tău cel mai bun

Cea mai versatilă fustă din punctul meu de vedere e fusta creion. De ceva vreme încoace se poate purta fusta creion cu teniși, sandale fără toc și șlapi. Da, știu, dacă se cere o ținută office nu se potrivește niciuna din variantele de mai sus, dar e foarte ușor să porți la birou o fustă creion cu o cămașă lejeră, iar dupa job să schimbi cămașa cu o bluză casual și pantofii cu toc cu o pereche de teniși.

După schimbare vei avea instant chef de plimbări lungi, ieșiri la un pahar de vin sau o tură de shopping.

Ribbet collage Ribbet collage2

Fusta pantalon

Trișează un pic! Nu trebuie să porți tot timpul o fustă! Știu că sunt zile în care ai chef de ceva lejer, poate o pereche de șalvari sau pantaloni sport. Din păcate nu toată lumea poate să meargă la servici cum dorește sau unele dintre noi nu vrem să mergem chiar așa lejer îmbrăcate. De aceea vă propun o variantă mai îndrăzneață: fusta pantalon.

Ribbet collage Ribbet collage1 Ribbet collage2

fusta-pantalon (1) - Copy

Acoperă spatele

Spatele gol nu a fost niciodată parte a ținutelor business. Asta nu înseamnă însă că nu putem să purtăm bluze sau rochii cu bretele subțiri sau cu spatele gol în timpul serviciului. Mai sunt zile în care e incredibil de cald și gîndul că trebuie să porți ceva cu mânecă te poate indispune dis-de-dimineață. De aceea noi îți propunem să nu renunți la bluzele sau rochiile cu bretele, dar în schimb să ai la îndemană un bolero subțire sau, dacă ai o temperatură potrivită în birou, poți să îți iei chiar un sacou.

Pe drum înspre servici, în pauze și la limonada mult dorită de după job poți să rămâi cu spatele gol, iar în timpul serviciului, când stai în biroul cu aer condiționat, te vei bucura că ai luat boleroul cu tine.

Ribbet collage

Pantalonii capri sau 3/4

Când zic pantaloni 3/4 trebuie să menționez (pentru că dintr-un motiv necunoscut se mai fac confuzii) mă refer la 3 sferturi pantalon și 1 sfert picior, nicidecum invers. Pantalonii 3/4 sunt o alegere potrivită pentru birou, mai ales în zile mai ploioase, sau în care nu vă doriți să luați o fustă.

Sunt comozi, versatili și pot înveseli instant o ținută.

O alternativă ar fi pantalonii capri, care sunt un pic mai lungi, dar pot fi la fel de plăcuți dacă materialul e placut si subțire.

Ribbet collage Ribbet collage1

 

 

Eleganța stă în croi

De multe ori o bluză bine croită și simplă va atrage mai multe aprecieri decât una largă, care va ascunde atât minusurile, cât și punctele tale forte.

Curaj, așadar! Data viitoare când vă alegeți ținuta pentru servici, încercați o bluză cu un croi deosebit, sau o rochie asimetrică.

Ribbet collage Ribbet collage22

 

 

 

 

 

 

 

 

Casual Friday

Da, o zi în care poți să te îmbraci casual fară nici o grijă! Probabil că unora le sună cunoscut! Pentru unele din noi acea zi e in fiecare zi, pentru altele e o dată pe săptămână. Dar casual Friday nu se rezumă doar la teniși, bugi și un tricou.

Încercați combinații inedite, poate mai jucăușe sau mai crazy decât ați alege de obicei.

Ribbet 1 Ribbet collage

Sper că v-a fost de folos articolul și că v-am inspirat un pic pentru viitoarele ținute pentru servici.

Pozele au fost luate de pe pinterest.com

 

By Alina

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *