Bianca Popp – Moda românească la Paris Fashion Week

De Bianca Popp am aflat din postarea unei prietene pe Facebook şi m-am bucurat să aflu că moda românească devine din ce în ce mai vizibilă în lumea mare a modei. Iată că Bianca Popp, designer de origine română, a avut ieri, 5 martie, prezentarea colecţiei toamnă/iarnă 2015 în cadrul Paris Fashion Week.

invitatie

Nu fac rochii de nunţi şi botezuri, dar fac rochii pentru baluri mascate şi pentru baluri personale. Nu-mi plac etichetele, dar îmi plac detaliile. Nu-mi plac generalităţile, dar îmi plac universalităţile. Nu-mi place turismul, dar îmi plac călătoriile. Nu-mi plac mondenităţile, dar îmi plac personajele. Nu-mi plac telenovelele, dar îmi place dragostea. Nu-mi plac fetele înnebunite după trenduri, dar îmi plac fetele care înnebunesc trendurile. spune Bianca despre ea pe pagina de Facebook.
Ea creează uban fashion womenswear for brainers – cum apare descrierea şi pe pagina ei de Facebook – şi o face foarte bine.
Colecţia toamnă/iarnă 2015 marşează pe culori închise, neutre – negru şi tonuri de gri jucându-se cu volumuri şi forme.
Bianca Popp 1
Bianca Popp este absolventă a masteratului de la Instituto Marangoni din Milano, iar înainte a studiat comunicare şi semiotica teatrului. A lucrat ca designer pentru 10corsocomo timp de câteva luni după ce a terminat masteratul, iar în 2009 şi-a înfiinţat propriul brand.
Bianca Popp 2
Bianca creează haine care se adaptează unor situaţii multiple, spunând însă o poveste de sine stătătoare.
Bianca Popp 5
Bianca locuieşte la Paris, oraşul care îi dă inspiraţia şi motivaţia de care are nevoie pentru a duce mai departe povestea brandului Bianca Popp, care creşte exponenţial.
Bianca Popp 4
Colecţia toamnă/iarnă 2015 este compusă din piese pentru femei, dar şi pentru bărbaţi, respectând promisiunea de a crea uban fashion womenswear for brainers. 
Bianca Popp 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *