100% Fashion Pop-up Store promovează tinerii designeri

În weekend am fost şi noi la 100% Fashion – Pop-up Store, organizat de Muza Events, un cadru gratuit de lansare şi afirmare pentru tinerii designeri. Mi-a plăcut foarte mult ideea lor şi speram să fie un târg reuşit, în care designerii participanţi să fie atent aleşi. Trebuie să recunosc că nu am fost dezamagită. Hainele atent lucrate, pentru toate gusturile şi vârstele. iar gazdele au fost foarte primitoare. Târgul s-a desfăşurat în perioada 27.02. – 01.03.2015, la Casa TIFF, în Cluj-Napoca.

DSC_8214

Scopul acestui eveniment a fost acela de a construi o comunitate-cadru pentru expunerea şi vânzarea creaţiilor tinerei generaţii de designeri, iar accesul publicului a fost gratuit. Târgul  cu  vânzare  contribuie la evoluţia modei româneşti, atât prin expunerea creaţiilor designerilor publicului larg, cât şi prin resurse pe care le pot reinvesti în noi creaţii.

Expozanţii au fost: Anamaria Pop, Anca Tinta, Andras Andrea, Motiv, Flow by Florin Bratan, LauraFirefly, Abru Shop, Kristine Bridal, Hungry Hearts by Alexandra Ivascu, C division R(Constantine/Renakossy), Teodora Visinescu, Iulia Sasu.

Este de apreciat dorinţa de a promova tinerele talente şi de a le expune cât mai vizibil creaţiile. Raluca Popa, event manager pentru Muza Events promite că acesta este primul dintr-o serie de astfel de proiecte.

Aşteptăm cu nerăbdare următorul târg de acest gen şi susţinem şi apreciem astfel de proiecte care aduc în atenţia publicului mulţi tineri talentaţi, originali şi dornici de a intra pe piaţa designului vestimentar.

Vă lăsăm cu câteva poze de la târg:

DSC_8212

DSC_8216

DSC_8218

DSC_8217

DSC_8209

DSC_8219

DSC_8221

DSC_8210

DSC_8224

DSC_8229

By Alina (text) & Raluca (foto)

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *