Idei de cadouri pentru Valentine’s Day

Iată-ne ajunşi deja în luna februarie, luna în care peste tot în jurul nostru se vorbeşte doar de dragoste, inimioare, Valentine’s Day, Dragobete & co. Şi ca să nu rămânem în urmă şi pentru că ursuleţii de pluş sau pernele în formă de inimă ni se par idei răsuflate, iată câteva idei inedite de cadouri pentru zilele iubirii. 🙂

Do you do Valentine'sDay-

Flori? Sigur, dar fiţi creativi

Da, ştim, de Valentine’s Day v-aţi gândi că trandafirii roşii sunt cea mai bună alegere? Ei bine, cum ar fi dacă anul acesta încercaţi ceva diferit? Ce spuneţi de un buchet de lalele sau frezii ca să aduceţi primăvara puţin mai aproape de iubita voastră.

Lalele

 

Ciocolată … altfel

Vă recomand ca în loc de cutia de ciocolată cumpărată de la magazin, să încercaţi o altă variantă – nu cred că există vreo fată căreia să nu îi placă macaroons. Veţi primi cu siguranţă o bilă albă.

Take a break from the city

Pentru că Valentine’s Day va fi într-o zi de sâmbătă, ce ar fi să vă urcaţi în maşină (sau în tren) şi să fugiţi undeva departe de oraş? Poate la munte sau într-un loc pe care voiaţi de mult să îl vizitaţi. E ocazia perfectă pentru o excursie neplanificată, nu credeţi?

Dacă nu vreţi să părăsiţi oraşul, ieşiţi la o plimbare prin parc, iar apoi opriţi-vă la cafeneaua preferată pentru o ciocolată caldă sau, de ce nu, un pahar de vin.

Credit foto: Raluca Piteiu

Credit foto: Raluca Piteiu

Scoate-ţi iubitul/iubita la teatru

Ia spuneţi, de când nu aţi mai fost la teatru? De Valentine’s Day Teatrul Maghiar de Stat din Cluj are o ofertă specială: la achiziţionarea unui bilet la piesa Vizita bătrânei doamne în regia lui Tompa Gabor care se va juca sâmbătă, începând cu ora 19.00, îl veţi primi pe cel de-al doilea gratuit. Preţul pachetului este de 20 de lei, iar biletele se pot achiziţiona de la casieria teatrului între orele 10.00-13.00 şi 16.30-18.30.

Credit foto: Raluca Piteiu

Credit foto: Raluca Piteiu

Să aveţi un weekend frumos.

By Raluca.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *