Cum a fost la târgul caritabil- Christmas Yard Sale

Vă mulțumim mult pentru participarea la evenimentul nostru de suflet Christmas yard sale! Le mulțumim prietenilor noștri expozanți: Măști decorative, Fier for art, Silly Cat Candles, Spreading joy love and harmony , gazdei noastre – Spațiu Music-Pub, Shoebox, Nepoți de Crăciun și celor care ne-au vizitat și au lăsat câte un cadou familiei Lăcătuș. Mulțumim de asemenea Soniei și lui Dan pentru concertul care a încins atmosfera.

 

 

Familia beneficiară a fost găsită cu ajutorul Asociației Learn and Vision și al doamnei Simona Bernat.

 

S-au strâns mai multe cadouri decât am fi sperat noi și decât visa, probabil, familia Lăcătuș.
Anca și David vă mulțumesc mult pentru fiecare gând și faptă bună pe care ați făcut-o pentru ei și vă promit să meargă la școală și să învețe la fel de bine în continuare, pentru a-și schimba cumva soarta.

 

Vă mărturisim că am rămas uimite de curățenia casei în care locuiesc și de buna educație a copiilor, dar am fost și socate de condițiile în care își duc viața niște oameni simpli, într-un loc desprins parcă din filmele de groază, și asta la numai 5 minute de centrul Clujului. Abia așteptăm să ne întâlnim din nou în offline, iar dacă doriți să țineți legătura cu familia Lăcătuș, dați-ne un semn și vă vom sta la dispoziție cu orice informație.

 

FotorCreated

 

IMG_2954

 

IMG_2965

 

IMG_2971

 

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *