Un zâmbet de Crăciun pentru familia noastră

După cum vă anunţam, sâmbătă la yard sale ne-am propus să ajutăm o familie care s-ar bucura de ajutorul nostru. Ideea ne-a venit acum mai bine de două săptămâni din dorinţa de a ajuta nişte persoane mai puţin norocoase, acum în prag de sărbători. Ştim, ar trebui cu toţii să ajutăm mai des, nu doar de Sărbători, şi vom încerca să susţinem această idee şi pe viitor.

Aşadar, ne întâlnim sâmbătă, 20.12, în Spaţiu Music Pub pentru a susţine familia noastră. Este vorba despre “o familie minune”, cum o descrie învăţătoarea fetiţei, Claudia, care se simte onorată să fie învăţătoarea Ancăi, în vârstă de 8 ani. Familia Ancăi este compusă din 4 membri, părinţii Sonia şi Dumitru, Anca, în vârstă de 8 ani şi David, fratele ei mai mic, în vârstă de 5 ani.

” Sonia este o mamă model deoarece se implică în toate activităţile şcolare şi, mai mult, mobilizează părinţii din clasa mea. Din toată sărăcia le oferă copiilor totul: timp, hrană, educaţie.”, ne povesteşte învăţătoarea fetiţei.

“Vă asigur că Anca va ajunge  departe, deoarece ţinteşte sus, este şefa clasei, este olimpică la olimpiada de limba şi literatura rromani obţinând premiul I.

În ciuda problemelor de sănatate (de inimă), Anca este un model pentru mulţi copii. Îi ajută pe colegii ei, împărţind cu ei şi mâncarea. Are abilităţi de lider, de scriere, citire, pictură, muzica, dans, teatru şi sport.”

“Doresc sa devin invatatoare”, acesta este visul Ancăi.

În ultimele două săptămâni am dat peste o mulţime de oameni frumoşi, care au fost dispuşi să ne ajute, unii dintre ei ne-au anunţat deja că vom primi donaţii de la ei, chiar dacă nu vor putea ajunge la târg şi pentru asta un mare “mulţumesc”.

E un sentiment foarte frumos să vezi atâţia oameni care se mobilizează pentru o cauză nobilă. Vă mulţumim şi ne vedem mâine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *