Xmas Gift Guide

Nu îmi vine să cred cât de repede a trecut şi anul acesta. Mai ieri eram pe frumoasele plaje din Lefkada la soare, iar acum suntem deja în 8 decembrie, la doar 17 zile până la Crăciun, în plină goană după cadouri. Moş Nicolae a trecut repede. A fost destul de simplu – muulte fructe şi câte un ou Kinder pentru cei dragi, să se simtă din nou copii. 🙂

Dar ce facem cu cadourile de Crăciun? Ei bine, am câteva idei pentru voi care să nu vă falimenteze sezonul acesta. Read on!

But first, click play..

 Cadouri pentru el

Când vine vorba de cadouri mie personal îmi place să aleg lucruri care să bucure persoana care le primeşte, dar care să fie şi utile în acelaşi timp. Ştiu, de multe ori e greu să găseşti acel cadou, dar una dintre ideile de mai jos ar trebui să vă inspire.

Dacă doriţiun cadou practic, o alegere bună ar fi o pereche de mănuşi, curea sau un portofel de piele, sau parfumul/after-shave-ul preferat. O cravată clasică, sau una funny – în funcţie de temperamentul celui căruia îi luaţi cadoul – reprezintă un cadou frumos şi util.

O altă alegere bună este o carte pe care şi-o doreşte, un CD cu trupa preferată sau un DVD cu un film de suflet.

Pentru cei cărora le plac jocurile, un joc pentru calculator sau consolă ar fi o alegere bună.

Să ţineţi însă cont de modul în care iubitul vostru interacţionează cu jocurile, nu cred că vă doriţi să vă petreceţi sărbătorile singure, cu el jucându-se pe calculator. 🙂

Cadouri pentru părinţi

Ştiu, nu e mereu simplu să găseşti cadoul potrivit pentru părinţi, mai ales dacă este vorba despre părinţii iubitului sau soţului tău. Din fericire, am găsit câteva idei de cadouri care vă pot salva din această pană de inspiraţie.

O variantă cu care cu siguranţă nu veţi da greş sunt calendarele personalizate. Tatăl meu primeşte de câţiva ani încoace de fiecare Crăciun un calendar personalizat cu fotografii făcute de mine. Ba chiar anul trecut m-a sunat înainte de Crăciun să îmi amintească ca trebuie să îi fac calendarul. Acesta este un cadou perfect, mai ales dacă nu locuiţi în acelaşi oraş cu părinţii.

Un set de bijuterii sau o eşarfă pentru mama şi o carte sau un DVD pentru tata reprezintă din nou o variantă bună de cadou. La fel, o floare a Crăciunului va însoţi bine orice atenţie şi va da un aer festiv oricărei încăperi.

Cadouri pentru ea

Iată că am ajuns şi la ultima categorie de cadouri: cadouri pentru ea (fie ea soţie, iubită sau prietena cea mai bună)

De regulă băieţi, când vine vorba de cadouri pentru o femeie, nu veţi da niciodată greş cu parfumul preferat sau cu bijuterii. Dacă însă nu îi ştii gusturile sau bugetul nu vă permite, iată câteva alternative:

  • produse cosmetice (farduri, rimeluri, oje – de sărbători în general apar astfel de seturi)
  • mănuşi de piele
  • un cadou inedit, dar potrivit dacă prietenei tale îi plac sporturile de iarnă sunt o pereche de patine
  • puteţi de asemenea alege să îi faceţi cadou o carte – un roman sau , de ce nu un coffe table book
  • dacă vreţi să faceţi cadoul personal, cu un colier sau o bijuterie DIY veţi da lovitura – găsiţi aici tutorialul Alinei de colier festiv

Sper că am reuşit să vă sugerez câteva idei bune de cadouri pentru anul acesta şi aştept şi ideile voastre!

 

P.S. După ce aţi cumpărat cadourile veţi avea cu siguranţă nevoie de idei de împachetat. M-am gândit şi la asta, aşa că vă invit să aruncaţi un ochi peste aceste idei.

by Raluca (butterflyralu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *