Reincarnation by Karl Lagerfeld

E Decembrie, luna cadourilor şi a poveştilor, luna în care ne bucurăm de sărbători şi ne dorim puţină magie în vieţile noastre şi ale celor dragi nouă. Ei bine, iată că cei de la Chanel nu ne dezamăgesc nici de data aceasta, lansând filmuleţul “Reincarnation”, regizat de Karl Lagerfeld, care ne poartă pe tărmâmul poveştilor, alături de Sissi şi Franz Ferdinand.

Scurt-metrajul a fost lansat în 1 decembrie, cu o zi înainte de show-ul 2014/15 Paris/Salzburg Métiers d’Art, care va avea loc la Hotel Schloss Leopoldskron in Salzburg, Austria şi îi are ca protagonişti pe Cara Delevigne şi pe Pharell Williams în rolul prinţesei Sissi şi a prinţului moştenitor Franz Joseph.

Filmul spune povestea celebrei jachete Chanel. Gabrielle Chanel, aflată la Salzburg în anii ’50, a fost inspirată de jacheta unuia dintre băieţii de lift ai hotelului şi a decis că va crea o asemenea jachetă pentru femei.  Pharell a scris piesa “CC the world” special pentru scurt-metrajul Chanel.

Povestea jachetei Chanel a fost omagiată de Karl Lagerfeld şi în 2012 cu o expoziţie de fotografie şi o carte – Chanel Little Black Jacket. Puteţi vedea mai jos o parte dintre fotografiile care au compus expoziţia:

By Raluca (butterflyralu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *