Importanţa pensulelor în machiaj

De când am început cursul de make-up, cea mai mare revelaţie a mea a fost cât de importantă e calitatea pensulelor pentru un machiaj reușit. După numai o folosire a pensulelor cu păr natural, deja reuşeam să fac diferenţa între ele, atât la pipăit, cât mai ales la aplicarea fardului. Cred că fiecare dintre noi ar trebui să investească într-un set de calitate care să conţină câteva pensule de bază, cu ajutorul cărora vă garantez că machiajul va ieşi mult mai bine.

Preferata mea dintre toate e cea de aplicare a gelului eyeliner. Datorită formei foarte subţiri şi a stabilităţii vârfului, mă ajută să mă joc cu diferitele tipuri de contur ale ochilor. Daca vă bate vreodată gândul să achizionaţi astfel de produse, vi le recomand cu încredere pe cele din gama Nastelle, Stage sau Da Vinci. Iar acel set minim de care vorbeam ar trebui să cuprindă: o pensulă pentru aplicarea fondului de ten, una de aplicare a a pudrei, o pensulă pentru aplicarea fardului de bază pe ochi, una mai micuţă pentru detalii, o pensulă pufoasă pentru conturarea pliului ochiului şi să nu uităm de pensula pentru sprâncene şi pentru buze.

Cât despre utilizarea lor, aveți mai jos un mic ghid despre cum se folosește fiecare. La toate acestea aș adaugă ”pensula” poate cea mai importantă și la îndemână: degetul. Nu, nu glumesc! Anticearcănul sau concealerul aplicat cu degetul arată mult mai natural pentru ca permite produsului să ia temperatura corpului.

sursa: http://blog.majorbrands.in

O să revin cu articole legate de pensule. Până atunci dacă aveți întrebări sau dacă nu sunteți sigure cum se folosește o anumită pensulă din trusa voastră, știți cum să dați de mine. 🙂

Spor la cumpărături!

See ya on Instagram @saraumaria and Facebook @MG Make-up Artist

By Maria

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *