Haideți să ajutăm!

Eu sunt o persoană optimistă și sunt convinsă că oamenii sunt buni în general, darnici, își iubesc aproapele…doar că devenim așa de prinși de mersul alert al societății noastre că uităm să mai privim în jur, uităm că există ființe care au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea zâmbi. Și când spun ființe mă refer nu doar la oameni, ci și la animăluțe…câtă tristețe și melancolie ne înconjoară….Și iar ajung să mă întreb de ce oamenii sunt darnici doar de sărbători, de ce nu ne propunem să facem o faptă bună, să întindem o mână acolo unde e nevoie…mai des…poate o dată pe lună, o dată pe săptămână, în fiecare zi…fiecare după cum poate și simte…dar asta e o altă poveste, un alt proiect.

Haideți să ne concentrăm asupra familiei Nicolae Demeter din Brașov care are nevoie de ajutorul nostru. Au două fetițe mici, trăiesc într-o locuință socială doar din alocația copiilor…deși tatăl dorește să muncească, datorită faptului că are cazier nimeni nu îl angajează…Întreaga povestea a vieții lor o puteți găsi în reportajul Antena 3: PIERDUŢI ÎN SISTEM minutul 33.

Codruța, o bună prietenă de a noastră și-a propus să ajute acești oameni. Cu ajutorul nostru vom organiza un mini boutique Avon pe Facebook. Toți banii obținuți din vânzarea acestor produse vor ajunge la familia Ștefan Demeter.

Cum funcționează? În fiecare zi, la ora 10 vom posta pe Facebook: Fete cu Etichete câte un produs Avon. Prețul afișat este cel din catalog. Ce trebuie să faci? Să ne spui într-un comment că dorești acel produs și noi ți-l trimitem. În Cluj ne întâlnim personal cu tine și îți înmânăm produsul. Dacă nu ești din Cluj, dar vrei să ne ajuți atunci îți trimitem prin poștă produsul, iar plata se va face ramburs…va trebui să suporți cheltuielile de transport (aproximativ 10 lei). Așa că fii pe fază să nu ratezi poșeta visurilor tale sau poate parfumul care îi va da pe spate pe cei din jur. Suntem sigure că vei găsi ceva frumos și pe gustul tău.

Vă invităm cu inima deschisă să facem împreună un lucru bun!

P.S. Dacă doriți să ajutați familia Nicolae Demeter altfel (să le trimiteți mâncare, hăinuțe, pampers pentru cea micuță, bani, să le oferiți un loc de muncă sau orice vă trece prin cap că i-ar putea ajuta) contactați-ne și vă dăm detaliile lor de contact. Codruța le-a trimis deja un pachet, urmează să trimitem și noi săptămâna aceasta un alt pachet.

By Simina

Simina

3 Comments

  1. Doresc doar un numar de telefon de la cel care are buletin de identitate in vigoare pentru a trimite un cod prin SMS care este ajutor in bani prin western union
    Va multumesc.

  2. Buna ziua !Ma numesc Manuela locuiesc in Germania si as vrea sa ajut aceasta familie minunata cu 2 copii.Va rog sa.mi trimite.ti un nr.de contact al familiei Demeter Nicolae Stefan.Va multumesc .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *