O nouă filă de poveste – Stylish Mom?!

Așa cum spunea și Maria, a trecut ceva vreme de când nu am mai scris, nu am mai interacționat cu voi cititorii…dar s-au întâmplat așa de multe lucruri și am fost extrem de prinse cu noile noastre proiecte și nu numai.

De aproape 3 luni am devenit și eu mămică…odrasla mea dragă îmi ocupă tot timpul din lume…dar orice secundă petrecută împreună merită. Să fii mamă este cel mai frumos lucru din lume.

Și o dată cu noua mea ipostază am realizat că am început să nu mai contez eu…băiețelul meu este pe primul loc…dar deși acele momente în care îmi doresc să fiu aranjată, machiată, dichisită sunt destul de rare, totuși  îmi umplu sufletul de un altfel de fericire. Astfel, am dat o raită prin magazine pentru a aduce un aer proaspăt de primăvară dressingului meu. Și cu bebelul în wrap…că doar nu aveam cu cine să îl las…mi-am achiziționat niște hăinuțe destul de drăguțe aș zice eu :p de la H&M (am primit un card cadou de ziua mea 🙂 ). Și am dat în “boala” dungilor:

Bluză dungi H&M

Preț: 69 lei

Pantaloni New Yorker

Preț: 59 lei

Teniși dungați H&M

Preț: 59 lei

Sacou din colecția trecută New Yorker

Preț: 120 lei

Maiou dungi H&M

Preț: 59 lei

Voi pe unde ați mai umblat la shopping? Ceva ponturi și pentru noi? Eu m-am cam săturat de malluri…Mogâldeața mea nu e foarte fericită în mall și căutăm alternative 😉

By Simina

Simina

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *