Despre unul din noile proiecte FCE

Ne pare rău că nu v-am mai scris de o perioadă bună, însă se pare că creştem odată cu blogul ăsta, iar în viaţa noastră se întâmplă “proiecte” care mai de care mai frumoase, dar care ne fură din timpul liber, însă  care ne dau satisfacţii nemaipomenite.  O să aflaţi cu timpul la ce ma refer. Cel mai important e  însă că ne-am întors cu forţe noi şi cu foarte multe noutăţi.

Eu am urmat un curs de machiaj, o dorinţă mai veche de-a mea, pe care am considerat că ar fi cazul să o iau în serios şi să o pun în practică. Dintotdeauna m-a fascinat domeniul acesta şi de multe ori am fost complimentată pentru machiajul pe care mi-l făceam singură, aşa că m-am gândit că ar fi bine să pun şi o bază tehnică acestei pasiuni. Cursul a însemnat 2 luni intensive de machiaj, în care am aprofundat diferitele tehnici de machiaj, îmbinarea culorilor, corecţia feţei, adaptarea tipului de machiaj la forma ochilor etc. Am învăţat o mulţime de lucruri şi abia astept să le împart şi cu voi.

Voi începe prin a vă arăta o mica parte din munca mea de până acum, promiţând că o sa revin cu multe informaţii folositoare şi interesante.

Dacă vă bate gândul să urmaţi un astfel de curs sau vreţi să aflaţi mai multe detalii despre cursul urmat de mine, vă aştept cu drag mailurile la maria@fetecuetichete.ro.

Mai multe poze cu rodul muncii mele pe facebook.com/MGMakeup

By Maria

 

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *