Ținută în stilul anilor ’20

Anul ăsta am observat că petrecerile tematice au fost în mare vogă, iar cel mai popular stil a fost  Great Gatsby, anii ’20. Pentru că a trebuit să mă costumez pentru o astfel de petrece, m-am gândit să vă dau câteva sugestii despre cum să vă îmbrăcați, machiați, coafați și, cel mai important, accesorizați pentru a vă întoarce în timp.

Pentru că nu aveam nicio rochie cu franjuri în dulap, am căutat o rochie cu model clasic și nu extrem de mulată.  Apoi a început accesorizarea: perle lungi înnodate și brățară tot din perle, o coroniță cu pene (cumpărată acum câțiva ani de la Meli Melo), o pereche de mănuși negre (împrumutate de la o prietena. Mersi Cris!) și faimoasele pene (pe care le găsiți la orice mercerie. Eu le-am luat de la Nico Claus cu 30 de lei). Ar mai fi mers o pereche de dresuri din plasă neagră, însă pentru ca rochița mea era din dantelă, am zis ca ar fi prea mult; și bineînțeles, o pereche de pantofi cu barete.

Pentru ca am parul destul de lung și drept, imediat după ce l-am spălat și l-am uscat, l-am împletit în două codițe spic și am stat cam 2 ore cu ele, pentru a-i da părului acele onduleuri specifice perioadei. Apoi, m-am inspirat din următorul tutorial, care vine cu o sugestie extrem de simplă și de efect:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=WSt8_CezBIs[/tube]

Cât despre machiaj, am pus accent pe ochii, pe faimoasele buze roșii, pe un ten cât mai alb și sprâncene arcuite. Vă recomand sa urmăriți tutorialul acesta despre machiajul anilor ’20. M-am amuzat teribil să aflu ce ustensile se foloseau pe atunci:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=P_iMr-yOUbo[/tube]

Și cam așa am arătat într-un final:

Have fun! 🙂

By Maria (evident :)))

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *