Decembrie aduce Darurile Feminităţii la Cluj – acţiune caritabilă

Da, am mai spus-o de câteva ori că luna decembrie este luna acţiunilor caritabile, luna în care dăruim şi în care primim.

Dragi cititoare, v-aţi întrebat vreodată ce este feminitatea, ce reprezintă  aceasta pentru voi? La ce ne poate ajuta feminitatea în viaţa de zi cu zi? Legătura noastră cu feminitatea, o componentă importantă a oricărei femei, este una puternică sau una fadă? O putem reactiva? Sănătatea noastră îşi regăseşte energia în frumuseţea interioară? Acestea sunt doar câteva întrebări la care se va răspunde în timpul seminarului Darurile Feminităţii.

Vor aborda tema feminităţii Adela Haru, Andreea Luncaşu, Ioana Borza (manager, consilier, mamă) şi Simona Baciu, fondatoarea Fundaţiei Transylvania College.

Noi femeile avem o datorie faţă de noi înşine în primul rând, dar şi faţa de comunitatea în care trăim. Noi suntem cele care împărtăşim compasiunea, dorim să ajutăm, să îi protejăm pe cei nevoiaşi şi să le arătăm mai ales femeilor şi fetelor că se poate reuşi într-o lume în care răutatea şi egoismul domneşte. Este de datoria noastră să creştem şi să ne perfecţionăm, aşa că vă aşteptăm la seminarul Darurile Feminităţii, în data de 19 decembrie, între orele 18:30-20:30, la Transylvania College (Aleea Băişoara, nr 2A, cart. Gheorgheni).

Intrarea se face pe baza de pacheţele de Crăciun care vor ajunge la fetele de la Casa de tip familial Maria Gabriel din Cluj-Napoca.

Pacheţelul va conţine: 1 kg ulei, 1 kg orez, 1 conservă legume/carne, 1 pungă cereale/1 cutie de brânză topită, 1 pacheţel de ceva dulce (cioco, biscu), 1 produs de igienă personală (săpun, şampon, gel de duş); opţional mai putem adăuga: îmbrăcăminte, produse de papetărie, cărţi educative, produse cosmetice sau orice ne trece prin cap şi considerăm că le va ajuta pe fete. Înscrierile se pot face aici.

Ne vedem acolo! Eu personal de abia aştept. Voi cunoaşte nişte oameni minunaţi care ne vor împărtăşii din propria lor experienţă de viaţă. Dintre speakerii anunţaţi, personal o cunosc doar pe Andreea Luncaşu care mi se pare o femeie extraordinară. Emană o stare de bine şi de pozitivism rar întâlnite.

By Simina

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *