Decembrie – luna ideilor creative

Ho, ho, ho…a venit Moşu’ pe la noi. A adus multă bucurie în suflete, nişte fulgi mari de poveste, zâmbete şi o poftă de viaţă nemaipomenită.

Şi pentru că în luna aceasta fiecare dintre noi vrea să fie cât mai creativ, vă ajutăm şi noi cu sugestii. Nouă ne-a adus Moşu’ un calendar de advent. “Calendarul de Advent este expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor, numărând la propriu, zi cu zi, până în Ajun. Înainte de a fi o alergătură după cadouri, în Advent fiecare zi ne îmbogățește, ne bucură și ne introduce treptat în atmosfera Crăciunului.

Adventul este timp de bucurie și liniște, în așteptarea Crăciunului. De Advent se deschid căsuțele târgurilor de Crăciun, iar atmosfera feerică se umple de arome de vin fiert și turte dulci, de glasuri vesele. Probabil că tot din Advent începe și Moș Crăciun să-și pregătească renii și sania, iar poșta lui nu mai face față scrisorilor”.

Aşa că noi, eu şi soţul meu, ne-am gândit cum să ne facem o surpriză reciprocă în fiecare zi până la Crăciun. Astfel, în buzunărelele calendarului nu am pus tradiţionalele dulciuri, ci am ales bileţele cu mesaje. Cele de culoare verde sunt ale partenerului şi sunt scrise de mine, iar cele portocalii sunt ale mele şi bineînţeles sunt scrise de el. Putem include în aceste mici suprize mesaje de genul: Azi eşti generos. Daruieşte unui om nevoiaş o hăinuţă sau Pregătim fursecuri de Crăciun sau Omul de zăpadă aşteaptă să îi dăm viaţă. Imaginaţia noastră este limita.

 Alte exemple de calendare găsiţi mai jos.

Creativitate maximă vă dorim!

By Simina

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *