Speranţă pentru îngeraşi – acţiune caritabilă la Iaşi

Se apropie Crăciunul cu paşi destul de repezi şi noi ne punem întrebări de genul ce să îi cumpăr cadou mamei mele, prietenilor, familiei, etc. pe când din păcate mulţi oameni nu au astfel de “griji”. Ei visează doar la o masă caldă de Crăciun, un loc călduţ unde să îşi petreacă noaptea, o vorbă bună sau măcar o privire plină de speranţă şi dragoste. Şi cum ziceam se apropie Crăciunul şi peste tot auzim sloganul: De Crăciun fii mai bun! Dar de ce doar de Crăciun? Oare oamenii sărmani din jurul nostru au nevoie de ajutor doar de Crăciun? Este o dilemă a mea, dar decât deloc e bine să ajutăm măcar de sărbători.

Asociaţia Speanţă pentru îngeraşi din Iaşi au pus la cale o acţiune caritabilă extraordinară: Fulgi de speranță! Mai jos vedeţi comunicatul lor.

Milioane de fulgi de speranță adunate-n sufletele copilașilor instituționalizați, pentru care, sărbătorile de iarnă sunt doar în basme! Anul acesta, împreună, am decis ca basmele să le transformăm în realitate. Vă invităm să vă alăturați misiunii “Fulgi de speranță”, duminica 15 decembrie 2013, ora 17:00, în Palas Mall Iași (Zona Atrium), la spectacolul caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru amenajarea unui centru de activități multifuncțional la Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgență Iași, precum și colectarea de jucării și dulciuri ce vor fi oferite de Moș Crăciun copiilor din Centrele de Plasament.
Invitații noștri vor fi răsplătiți cu cea mai dulce colindă cântată de voluntarii Speranță pentru Îngerași împreună cu 30 de copii talentați din centre, cu obiecte handmade realizate de îngerașii noștri, de voluntari și de artiști ce ni le-au donat spre a sprijini copiii instituționalizați! Acestea vor putea fi achiziționate la târgul special amenajat.

Participarea la spectacol se face pe baza unei invitații. Poți primi și tu o invitație în schimbul unei donații de minim 20 de lei.

Uităm multe în viață, dar nu uităm poveștile copilăriei…. Misiunea noastră este ca, împreună, să le oferim acestor micuți, cât mai mult din magia Crăciunului, așa cum ne-o amintim fiecare dintre noi… Haideți să le creăm împreună amintiri de neuitat!

Haideţi să îi ajutăm pe aceşti copilaşi. Sunt nişte sufleţele nemaipomenite care au nevoie de ajutorul nostru. Câte un pic de la fiecare şi cineva va fi fericit de sărbători. Fericirea acestor copilaşi va fi sinceră şi adevărată, pură şi fără ascunzişuri. Nu ştiu dacă noi mai putem atinge acel prag al fericirii, cu o asemenea seninătate.

By Simina

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *