Sweet Days în aşteptarea zăpezii

Încă 4-5 zile şi a venit oficial iarna! Dacă nu ne mai putem încălzii la razele soarelui, măcar să ne delectăm papilele gustative cu ceva dulce.

Aşa cum organizatorii spun: “Dulcegării, vinuri de desert și ciocolata ta preferată! Acesta este trio-ul pe care îl veți găsi la Sweet Days, un târg aflat la prima ediție și care se va desfășura între 29 noiembrie și 1 decembrie, în aripa stângă a Muzeului de Artă din Cluj-Napoca.

Vei afla care e ciocolata ta preferată (cu piper sau urmată de îmbibarea papilelor gustative în vinuri de desert de la cele mai prestigioase crame din România) și cum se potrivește ea personalității tale! Aroma temperamentului tău care e?

Vei primi un boost de energie de la expozanții care știu cum e să fii dependent de bunătățuri și de muuultă ciocolată! Atmosfera yum va fi desăvârșită de decadența produselor prezente la târg și alese pe sprânceană de către organizatori.

Iubitorii de vinuri bune vor putea asorta cupajele, atent selectate, cu ciocolatele lor preferate, cu prăjiturelele sau cu tortul onomastic decorat chiar de ei! Cum așa? Sweet Days este un altfel de târg, un târg cu multe activități special organizate pentru vizitatori.”

Mai multe informaţii despre acest eveniment puteţi citi aici: sweetdays.ro.

Ms Cris de pontul cu acest eveniment :). Ne vedem acolo?

By Simina

Simina

2 Comments

    • Si eu, si eu :). Sincera sa fiu imi este “frica” sa dau o fuga pana acolo. S-ar putea sa vreau mult prea multe si sa dau in diabet :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *