H&M ajunge şi la Castelul Banffy

În ultimele postări am tot menţionat răscolirea dressingului propriu în căutarea unor hăinuţe care să mi se potrivească, să îmi fie bune în timpul sarcinii.

Hormonii care lucrează intens pe perioada sarcinii m-au adus într-un moment în care am început să răscolesc şi printre amintiri, printre poze, printre gânduri şi idei demult uitate sau mai bine zis depozitate într-un sertăraş ascuns într-un colţ. Nu demult, când eram şi eu mai tânără şi mai “neastâmpărată”, împreună cu fosta mea colegă de bancă din liceu, o prietenă extraordinară, organizam şedinţe foto în diferite locaţii, cu recuzită interesantă, doar pentru a ne distra :). Aşa îmi este de dor de acele moment mai ales acuma când încet, încet realizez că viaţa mea se va schimba, nu zic că în rău, din contră va evolua, va lua o altă turnură.

Una din şedinţele foto din trecut am făcut-o la Castelul Banffy. Purtam o rochie H&M, adusă din Praga de o altă preietenă, cu un imprimeu extrem de drag mie: păunul şi ne bucuram de razele soarelui. Rochiţa aceasta are şi o croială nemaipomenită care te face să te simţi ca pe podiumul unei prezentări de modă, iar materialul uşor şi răcoros mai adaugă un plus de valoare.

Sandalele le-am achizţionat de la Bata într-un moment în care aveau reduceri cruciale şi doar aşa m-am îndurat să dau 100 de lei pe o pereche de săndăluţe, iar pălăria o aveam de la Meli Melo. Vă las în compania pozelor cu promisiunea că vom mai posta poze din trecut.

Andra Margoi, mulţumesc frumos pentru toate pozele realizate şi cele care vor mai urma :). Doar trebuie să punem şi burtica în evidenţă, nu-i aşa?

By Simina

 

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *