Shopping the week-end

Week-endul aceasta m-am relaxat cu o sesiune de shopping, iar spre marea mea bucurie am descoperit două magazine cu produse interesante și foarte ieftine. Primul este outletul Jolidon, însă nu cel de pe strada principala din Piața 1 Mai, ci un magazin un pic mai ascuns, mai exact pe strada Tăbăcarilor. De acolo mi-am cumpărat o fustă scurtă, de toamnă, dintr-un material mai grosuț și cu un croi interesant. M-a costat doar 39,50 de lei.

 

Mi-am mai luat o pereche de pantaloni de vară, din fâș, într-o culoare foarte veselă și extrem de comozi și practici. Pe ei am dat 19 lei. Am mai văzut costume de birou super ieftine, costume de baie, eșarfe, dresuri și evident sutiene, pijamale și slipuri, la prețuri foarte bune. Probabil ca unele au mici defecte de fabricație, însă sunt insesizabile.

În drum spre casă, mai exact pe strada Paris, colț cu strada Vaslui, am zărit un magazin nou, pe care scria mare Outlet.  Am tras din nou pe dreapta și am mai pierdut încă o oră și aici. Magazinul ăsta e Disneyland-ul cumpărăturilor. E foarte mare și are toate nebuniile, de la jucării, oale, decorațiuni, papetărie, gadgeturi, până la haine, încălțăminte, huse de pat etc., toate la preturi extrem de mici. Eu eram în căutarea unei huse pentru Kindle-ul meu, însă cum nu am găsit asta (apropo, am remarcat niște huse de laptop super ieftine), atunci m-am răzbunat, achiziționând o bluză 100% din bumbac, cu niște paiete interesante, la doar 17,50 de lei.

Calculul final: 76 de lei pe 3 produse de care sunt extrem de încântată! Sunt convinsă că nu veți părăsi aceste magazine fără măcar o sacoșă în mână.

Maria

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *