Dressing pregătit pentru o viitoare mămică

Şi a venit şi momentul în care am aflat că voi avea un bebeluş. Prima reacţie a fost una de panică, dar a trecut destul de repede şi a fost înlocuită de cea de entuziasm, extaz şi o bucurie de nedescris.

Dar a venit şi acea clipă în care a crescut burtica. Marea dilemă: cu ce mă mai îmbrac? Am dat o tură prin magazine, iar hăinuţele de gravide mi s-au părut pur şi simplu oribile şi în plus este o investiţie de bani mulţi pe termen limitat (asta în cazul în care nu mai vrei să faci un bebel). Aşa că am ajuns din nou la dulapul propriu. Şi scotocind eu aşa am descoperit mai multe articole care îmi sunt bune. Ce inspirată am fost când mi le-am cumpărat!

Astfel, am ajuns la concluzia că ar fi indicat să avem în dressingul nostru mai multe haine pe care să le putem purta şi când vom rămâne gravide.

1) Paltonul sau jacheta baby doll (pentru perioadele mai friguroase) sau poate chiar poncho-ul

2) 2 perechi de pantaloni cu 2 numere mai mari (când nu eşti însărcinată aceştia pot fi purtaţi fie ca ţinută sport, fie ca o ţinută “şmecheriască”; ador combinaţia de pantaloni largi cu tocuri şi un tricou lălâi :P) sau cei cu fundul lăsat sau pe perioada verii  pantalonii harem sunt o binecuvantare.

3) 2 bluze baby doll/ elastice/ largi

4) 4 tricouri mai largi (fie cu 2 numere mai mari, fie prin modelul care cade şi lasă loc viitoarei burtici)

5) 2 rochiţe baby doll (Una ar fi indicat să fie de gală; poate apare un eveniment în perioada în care eşti însărcinată şi atunci te-ai scos. Nu mai cheltui o avere pe o rochie, iar banii îi poţi folosi la orice altceva)

6) Colanţii care îi poţi purta cu bluzele baby doll sau cele elastice

7) Balerini, tenişi şi cizme cu talpă joasă (de la un moment dat, cum creşte burtica s-ar putea să nu te mai simţi confortabil pe tocuri sau să ai dureri mari de spate)

8 ) Maiourile partenerului sunt cea mai bună investiţie 😛 (încă nu am ajuns să le port, dar acesta va fi următorul pas :))

9) Am uitat unul din cele mai importante lucruri care trebuie să îl avem în dulap: 2 sutiene cu push-up care au pernuţe detaşabile. Aceste sutiene va vor salva în primele luni de sarcină. Scoateţi pernuţele şi veţi avea o cupă mai generoasă 😉

Spor la cumpărături!

By Simina

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *