Se deschide Centrul de Frumusețe Farmec!

Tocmai am primit o veste foarte faină și sunt nerăbdătoare s-o împărtășesc cu voi!

Farmec, un brand românesc de care sunt extrem de mândră, mă uimește din nou și îmi demonstrează încă are nu doar produse de calitate la prețuri foarte bune, însă ştie să-şi şi preţuiască clienții. Tocmai de aceea, Farmec ne face o mare bucurie prin deschiderea unui Centru de frumusețe, chiar lângă fabrică, adică pe strada București, mai exact la parterul blocului Spray. Chiar remarcasem acum câteva zile fațada noua a blocului și mă întrebam oare ce  pune la cale. Iaca! Și stați să vedeți interiorul! Ia aruncați un ochi aici:

Și asta nu e tot! Centrul va cuprinde un magazin de comercializare a produselor, un spațiu destinat ședințelor de dermo analiză gratuită, însă și o zonă de așteptare, unde vom putea servi o cafea sau un ceai.

Îi vom putea păși pragul începând de vineri, 11 octombrie, iar in weekendul imediat următor, cine va ajunge în magazin și va da un check-in publicat pe Facebook, alături de hastagul #checkinforbeauty, va primi automat un cadou din partea Farmec. How cool is that?

Farmec, păzea, că venim!

By Maria

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *