Machiajul cu aerograf

Pentru că a sosit sezonul nunților, ne-am gândit să facem câteva cercetări în domeniul machiajului în Cluj, iar astăzi vă propunem o variantă foarte mișto și mai putin cunoscută a acestuia, machiajul cu aerograf. După cum poate ați ghicit deja, machiajul cu aerograf (air-brush make-up-ul) presupune aplicarea machiajului cu ajutorul unui aerograf conectat la un compresor cu aer. Astfel, fondul de ten, blush-ul sau iluminatorul lichid sunt pulverizate pe față uniform, sub forma a milioane de particule ce se usucă instant în contact cu temperatura pielii.

L-am încercat și noi la Fys Studio și vă raportăm următoarele: 🙂

– Machiajul arată super in poze. Ni s-a confirmat că precizia de aplicarea este mult superioară celei clasice. Machiajul cu aerograf este compatibil cu toate mediile digitale și face față chiar și camerelor HD. Viitoare mirese, luați aminte!

– Corectează imperfecțiunile. Și nu doar ca face asta, însă datorită faptului că poți alege puterea de acoperire, arată mult mai natural.

– Textură lejeră. Tenul nu se simte la fel de încărcat ca la un machiaj clasic, iar specialiștii ne-au spus că nici nu încarcă porii, deci adio acnee cauzată de fond de ten.

– Este igienic.  Mie ăsta mi s-a părut aspectul cel mai important, mai ales atunci când mergi la un salon de make-up. Aerograful nu intră în contact cu pielea, deci nu mai trebuie să ne facem griji în privința igienei ustensilelor de machiat.

Și ca să întelegeți despre ce vorbim, vă lăsăm în compania pozelor.

Mulțumim Fys Studio pentru machiaj și Ever Eve Photography pentru poze!

By Maria

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *