Unghiile tehnice – da sau ba?

Mama îmi aduce mereu aminte că primul lucru pe care l-a spus despre mine după ce m-am născut a fost: “Ce unghii frumoase are!”, probabil neavând ce altceva să admire la un nou-născut, de doar câteva minute. 🙂 Din păcate, previziunile ei nu s-au adeverit, pentru că deși forma unghiilor mele e frumoasă, mereu m-am luptat cu exfolierea și casarea lor și întotdeauna mi-au dat mari bătăi de cap pentru a le face să arate bine. Am încercat sute de tratamente, cu vitamine, uleiuri și descântece, dar nimic nu a ajutat. Așa că am trișat un pic ce mi-a dat mama natură și am apelat la ajutorul unui salon specializat în unghii tehnice pentru a le face să arate bine, pentru cât mai mult timp și cu minim de efort.

M-am obișnuit cu ele ca și cum ar fi ale mele. Nu doar că rezistă, atât culoarea, cât și structura, dar nu mai trebuie să îmi bat capul despre cum arată sau că îmi agață. Dau o fugă la salon în pauza de masă și într-o oră sunt aranjată pentru o lună întreagă.

Întrebarea e: cât durează minunea asta? Am auzit sute de povești cum că unghiile tehnice ar dăuna grav unghiilor naturale, altele care susțin că până la urmă unghia se regenerează, alte povești de groază susțin că acele raze UV sunt dăunatoare, provocând chiar cancerul, pe când altele spun că acele razele UV nu sunt mai periculoase decât razele soarelui și tot așa. Pentru că suntem în perioada ”cercetătorii britanici au descoperit”, care pe mine mă face să mă îndoiesc de la bun început de rezultatele studiului, am zis să vă întreb pe voi: Da sau ba unghiilor tehnice? V-ați pus unghii tehnice? Pentru cât timp? Le mai aveți încă sau de ce ați renunțat la ele?

Până una alta, vă las să admirați ultimul meu model de unghii tehnice. Cum să le reziști?!

Mulțumesc mult Fys Studio pentru unghiuțe și Sabinei pentru fotografii!

 

 

 By Maria

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *