Săpunul alep – 3 în 1

Făceam curăţenie prin dulăpiorul de cosmetice şi produse de igienă corporală şi din nou am remarcat multitudinea cutiilor şi flacoanelor pe care le-am adunat de-al lungul anului: şampon, balsam, cremă de zi, cremă de noapte, 3 tipuri gel de duş, săpun pentru curăţat faţa solid, dar şi unul lichid şi lista poate continua la nesfârşit.

M-am decis că am nevoie de un singur produs organic care să îl folosesc pentru corp, faţă, dar şi pentru păr. Să ştiţi că nu mi-a fost foarte greu să îl găsesc. Acesta este săpunul alep care pe piaţă se găseşte lichid sau solid, cu mai mult ulei de dafin sau mai puţin.

Bine, bine, dar ce este acest săpun 3 în 1 cum l-am numit eu? Este un săpun pur din plante cu un conţinut ridicat de vitamina E, antiseptic, care conţine ulei de măsline şi de dafin în proporţii diferite.

Mi-am achizţionat un săpun solid de alep cu 45% ulei de masline si 55% ulei de dafin de pe siteul organik.ro la preţul de 31 lei (200 g) şi am început să îl folosesc. M-a dat gata de la început. Am scăpat de mătreaţa, faţa încet, încet îşi revine după o perioadă de “înflorire adolescentină”, pielea corpului este destul de bine hidratată. Cel mai mare inconvenient al acestui săpun este mirosul. Nu miroase urât, dar nu miroase nici frumos. Aş zice că are un miros destul de neutru.

În rândurile următoare veţi putea citi mai multe despre calităţile acestui săpun, aşa cum sunt expuse pe siteul organik.ro.

Curăţare şi îngrijire personală: Excelent pentru curăţarea şi ingrijirea zilnică a pielii şi a părului. Pentru cei care au probleme cu mătreaţa  este un remediu excelent.

Pentru bărbierit: Ideal pentru bărbierit, poate fi folosit zilnic pentru îngrijirea pielii sensibile sau cu impurităţi deoarece uleiul de dafin destinde pielea şi deschide porii. După barbierit nu este necesar balsam.

Acnee: Folosit dimineaţa şi seara, săpunul de alep ameliorează vizibil tenul cu probleme acneice.

Neurodermatita / tulburări ale pielii : Săpunul alep este recomandat să fie utilizat şi atunci când aveţi dermatită atopică, eczemă, psoriazis sau când apar diverse dereglări ale epidermei.

Astm / bronşită cronică: Pentru o respiraţie mai uşoară, faceţi o baie de 20-30 minute cu săpun alep.

Şi în plus, săpunul alep este un duşman al moliilor.

Sugestia mea este să îi daţi o şansă. Dacă vi se potriveşte scăpaţi de multe sticlute, flacoane şi cutii şi în plus faceţi şi o economie de bănuţi. Dar cel mai important: este un produs natural, fără chimicale, care vă va ajuta să vă menţineţi frumuseţea şi tinereţea pielii.

By Simina

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *