We are back!

Știu că ne-am prelungit vacanța un pic cam mult, însă în viețile noastre s-au desfășurat evenimente care ne-au forțat să ne focusăm pe viața personală și mai apoi pe hobby-ul nostru, Fete cu etichete. Veți înțelege de-a lungul articolelor și a pozelor despre ce mai exact este vorba, însă pentru moment, ne bucurăm să ne întoarcem la micul nostru ”atelier de creație” și abia așteptăm să ne punem serios pe treabă și distracție.

Și pentru că în vacanța asta am împlinit 1 an de Fete cu Etichete, m-am gândit să vă fac o foarte scurtă istorioară a împrejurărilor de la care am început acest proiect. Simi și cu mine ne gândeam încă din iarnă să creăm un site care să ne permită să ne  exprimăm și dezvoltăm creativitatea și care să fie micul nostru refugiu de la orele de muncă. Așa a apărut ideea unui site de fashion. Mai apoi le-am sunat pe Alina și Andra, iar de atunci multe cafele și sucuri au fost băute în cafenelele Clujului până am stabilit numele, logo-ul, ideea centrală, planul de bătaie ș.a.m.d. Ședințele de brainstorming arătau cam așa:

Mai apoi am căutat o temă care să fie axată pe poze, am făcut o primă ședință foto pentru a ne obișnui cu Andra, și ea cu noi, am pregătit câteva articole în avans, și i-am dat drumul.

Suntem foarte bucuroase pentru feedback-ul pozitiv pe care l-am primit încă de la început, pentru oamenii deosebiți pe care i-am întâlnit și pentru persoanele deschise la minte care au văzut în proiectul nostru o modalitate de a-și promova afacerea. Mulțumim localurilor care ne-au permis să le folosim decorul pentru ședințe (din păcate am avut mici probleme cu pozele din cauza lipsei permanente a unui blitz) și îi anunțăm că o să le mai stăm pe cap, mai ales când vremea se va înrăutăți.

Însă cea mai bucuroasă sunt de echipa asta faină de gagici pe care am format-o, care, contrar scepticismului meu inițial, a reușit nu numai să reziste, ci să se și închege. Deși am avut perioadele noastre de îndoieli și de contraziceri, după cele de avânt, de fapt, nu am făcut nimic altceva decât să ne cunoaștem mai bine și să căpătăm încredere una în cealaltă. La mulți ani, fetele și să reînceapă distracția!

 

 By Maria

 

 

admin

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *