O vineri cu Peroni

După cum ştiţi am fost vineri la aniversarea Peroni. A fost o seară minunată, plină de eleganţă şi stil.

La începutul serii am făcut o plimbare printre lucrările artiştilor implicaţi în proiectul Instalart/Obiect/001 Inspired by Peroni, inspirate din istoria bandului italian şi Italia anilor 60.

Lucrarea mea preferată a fost aceasta:

Alte lucrări:

După ce am închinat cu o sticlă de Peroni ne-am bucurat de prezentarea semnată Sarto Made to Measure, prezentată de Olimp Models Agency.  Sarto Made to Measure este primul concept-boutique masculin din România care integrează stilul sartorial italian al costumelor şi cămăşilor făcute pe măsură, cu un serviciu profesionist de consiliere vestimentară.

Mi-a plăcut foarte mult că acea prezentare de modă nu a respectat “regulile” obişnuite. Modelele nu au defilat unul după altul, cum suntem cu toţii obişnuiţi, ci au creat o atmosferă italiană, în jurul unei beri reci, lăsându-se cuceriţi spre sfârşit de frumoasele doamne în rochii impunătoare de catifea grea.

După prezentare am mers să facem o poza cu 2 dintre modele. Partea frumoasă a fost ca am primit acea poză la plecare ca amintire 😀

Spre sfârşitul serii când toată lumea socializa la maxim am avut parte şi de un concert al formaţiei retro-rock The Speakers.

Pe scurt a fost o seară frumoasă şi le mulţumesc organizatorilor că s-au gândit să ne invite şi pe noi 😀

Acum vă las cu pozele cu “lumea”. Enjoy!

Multumim mult pentru poze şi companie Ralucăi Piteiu (http://butterflyralu.blogspot.ro/https://www.facebook.com/ralufoto ) 😀

Alina

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *