Herbosophy – cremă de zi şi de noapte

Sunt una din acele persoane care se trezeşte dimineaţa, se uită în oglindă şi ar da orice ca tenul ei să fie unul frumos, curat, uşor de îngrijit. Dar cum nu este cazul, trec peste orice gând care m-ar putea întrista şi încerc sa îmi rezolv cât mai uşor toate problemele. Astfel, în încercarea mea de a ieşi din această mare încurcătură, am descoperit crema matifiantă de la Herbosophy pentru ten gras sau acneic.

Este o cremă de zi şi de noapte, deci m-a ajutat să economisesc nişte bani şi bineînţeles spaţiu în dulapul din baie. Este primul plus al acestei creme. Aloe vera este unul dintre ingredientele acestei creme şi calmează extraordinar de bine tenul. Pielea rămâne fină, iar sebumul este doar o amintire urâtă.

Un alt plus este faptul că tenul nu străluceşte, ci rămâne perfect mat după utilizare şi în plus nu are parabeni. Ca şi preţ este acceptabilă: 26 de lei şi se găseşte în farmacii. Eu am luat-o de la Sensi Blue.

Minusul major este dat de faptul că nu este naturală 100%.

Trăgând linia şi punând cap la cap avantajele şi dezavantajele acestui produs eu îi dau nota 8. Deşi nu este de nota 10, încă nu am descoperit o altă cremă care să îmi satisfacă mai bine nevoile. Poate mă ajutaţi voi cu sugestii.

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *