Kit pentru sprâncene de la Elf

Dacă ar fi să mă întrebați pe mine, cea mai mare schimbare de look după o coafură nouă sunt niște sprâncene corect pensate și frumos conturate. Și pentru că nu e chiar sănătos ca la fiecare câteva săptămâni să ne vopsim sprâncenele, am găsit o soluție alternativă foarte bună. Ea se numește kitul de sprâncene de la Elf.

Acesta conține o ceară pigmentată, care umple sprâncenele și o pudră cu pigment care fixează ceara și dă un finish natural. Kitul mai conține și o pensulă cu două capete, una mai subțire pentru arcuire și cealaltă pentru aplicarea pudrei. Eu sunt deja la a treia achiziționare a acestui produs. Inițial îmi luasem nuanța medium, mai apoi am zis să încerc light, dar parcă tot medium-ul mi se pare că mi se potrivește mai bine, deși am tenul destul de deschis la culoare. Aș spune că light e pentru blondele cu tenul foarte foarte deschis.

Produsul nu se întinde, deci stă cuminte pe toată durata zilei, este ușor de aplicat și creează niște sprâncene cu un look natural. Din partea mea are un zece cu plus și rămâne printre produsele mele preferate de la Elf.

Maria

5 Comments

  1. Chiar cautam asa ceva 😀 de unde il pot achizitiona? il gasesc si in ceva magazin sau doar online?

    • Nina, din pacate se poate cumpara doar online. Vezi ca cei de la Elf au tot felul de oferte, poate prinzi transportul gratuit. Daca nu, fa gasca cu prietenele si va scutiti de taxa de transport, daca faceti comanda de minim 160 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *