Ţinute pentru sezonul ploios

Plouă, plouă şi iar plouă. Cam aşa se descrie vremea  în ultimele săptămâni în Cluj. Şi am o veste destul de nasoală pentru noi toţi: va ploua în continuare. Soarele s-a plictisit de noi şi s-a dus  în concediu…

Problema mea majoră este cu ce să mă îmbrac în zilele acestea astfel încât să nu îmi fie nici cald, nici frig, să nu mă plouă, dar să îmi păstrez stilul. Câteva idei am preluat de pe collegefashion.net. Este clar că umbrela este un must have, precum şi cizmele de piele sau de cauciuc. Eu port destul de des bocancii de munte, mai ales dacă am mult de umblat pe jos la care asortez o pereche de jeanşi tăiaţi şi o geacă de piele. Alte idei mai jos:

Voi ce purtaţi? Mai poartă oare cineva pelerină de ploaie?

Ţineţi minte când eram mici cum ne îmbrăcau părinţii noştrii în tot felul de pelerine haioase şi colorate. Ce mult îmi plăceau! Trebuie să caut un magazin cu astfel de articole pentru adulţi ;). Cum îl găsesc vă ţin la curent cu modelele disponibile  şi preţul aferent.

Simina

3 Comments

  1. La noi în comerț, nici măcar pentru copii nu prea se găsesc. Eu aș purta dacă aș avea nevoie să mă plimb mult pe jos, că tare mă enervează umbrela.
    Încerc chiar și în zilele ploaiase să port ceva colorat.

    • Da, asa este Mihaela. Si mie imi placeau foarte mult si de cativa ani buni caut sa imi cumpar ceva si nu gasesc. Sper sa am mai multa bafta anul acesta.

  2. Pelerinele sunt super practice mai ales cand afara e combinatia perfecta intre ploaie si vant. Nici eu n-am vazut nicunde de cumparat(cel putin nu in Arad sau Bucuresti), dar mi-a gasit Mama una la Obor Center-ul din Arad. Oricum, este o buna idee de afaceri pentru Alina 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *