Demachiant delicat pentru ochi şi buze – Gerovital Plant

De multe ori mă întreb de ce noi femeile avem tendinţa aceasta bizară de a ne cumpăra toate chestiile scumpe şi care sună pompos, cu reclame care mai de care mai atrăgătoare? Cosmeticele, produsele de îngrijirea tenului şi a corpului se numără printre preferatele noastre când vine vorba de a scoate bani mulţi din portofele.

De câţiva ani încoace am început să mă reorientez către piaţa autohtonă. Poate vă întrebaţi de ce!

În primul rând aceste produse româneşti sunt create, testate special pentru noi româncele, în condiţiile climatice în care trăim noi, cu praful care ne însoţeşte la fiecare pas pe străzile din România şi aşa mai departe.

Un produs românesc pe care eu îl folosesc frecvent este Gerovital Plant de la Farmec.

Astăzi vă voi vorbi despre demachiantul delicat pentru ochi şi buze. Din punctul meu de vedere merită nota 9: este delicat, nu irită ochii, lasă pielea moale şi fină. Are şi el un minus. De menţionat că nu este un demachiant putrernic, de aceea eu îl folosesc pentru îndepărtarea machiajului care nu este rezistent la apă. Dacă foloseşti un rimel care rezistă la apă sunt şanse mari să nu obţii rezultatele dorite.

Preţul este foarte decent. Costă doar 10 lei şi câţiva bănuţi.

Concluzie: Merită încercat! S-ar putea să fiţi foarte plăcut impresionate sau chiar să vă îndrăgostiţi de acest demachiant. Sincer, eu îl folosesc şi pentru faţă.

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *