Cremă antirid contur ochi Aslavital

Eu am cearcăne. Eu am un contur maroniu în jurul ochilor. Am trăit asa de când am fost mică și m-am obișnuit. Sunt sigură că multe dintre voi vă regăsiți în această situație.

Problema mea a început când, dintr-o combinație de oboseală, nopți nedormite și o alimentație de toată jena, au făcut cearcănele mele cearcăne :-S

Dacă voiam să acopăr catastrofa cu machiaj, nu se putea pentru că s-a creat un mic Grand Canyon sub ochii mei. Mă gândeam cu groază că va trebui să îmi iau o cremă scumpă, care să îmi rezolve problema, pentru că așa nu se mai putea.

Cu acest gând am mers la farmacie să mă interesez de prețuri și nicidecum să cumpăr ceva. Când farmacista mi-a prezentat produsul și prețul mă gândeam că la un preț așa de bun merită riscul, așa că am cumpărat crema. Am folosit acest gel o dată pe zi, seara, timp de mai mult de 2 luni (când nu eram grăbită și nu uitam, îl foloseam și dimineața).

Pe ochii mei rezultatele s-au văzut neașteptat de repede, după cam 2 săptămâni. Cearcănele cearcănelor s-au retras și acum vreau să îmi cumpăr încă un tub, pentru că am observat că îmi ține sub control și coloritul maroniu din jurul ochilor. Trebuie să menționez că nu am avut riduri la ochi ca să îmi dau seama ce efect are asupra lor și cât de repede se retrag, însă am observat că pielea în jurul ochilor are un aspect mai frumos și este mai fermă.

Eu sunt foarte încântată de acest produs, care la un preț așa de bun (23 lei) dă rezultatele dorite.

Voi ce experiențe aveți cu această cremă sau cu alte creme de genul?

Alina

2 Comments

  1. Multumim frumos de review! Suntem foarte incantate ca ti-a placut produsul nostru! De altfel, acesta are foarte multe feedbackuri pozitive! 🙂

  2. Si eu il folosesc de ceva vreme si sunt foarte multumita de produs. imi place ca e pt ten sensibil si nu ma pisca ochii cand il folosesc, in plus e revigorant si daca se foloseste cu regularitate rezultatele se vad 😀 asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la somnul de frumusete si sa ne culcam in zori :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *