Întâlnire cu Farmec

Nu știm ce ați făcut voi weekend-ul ăsta, însă noi am avut un sfârșit de duminica minunat! Pe lângă faptul că am fost înconjurate de oameni faini, plini de creativitate și inițiative, am luat parte la o avanpremieră, care ne-a onorat și ne-a încântat. Ce poate fi mai frumos de atât?!

Este vorba despre întâlnirea cu Farmec, cu o parte din oamenii care stau în spatele acestui brand, cu ambasadoarele Farmec la Cluj și cu un foarte mic grup de fane a acestei linii de produse cosmetice. Cred că pe fiecare din noi ne leagă cel puțin o amintire nostalgică atunci când vine vorba de acest brand, iar faptul că este vorba de un business local, 100% românesc, ar trebui să ne facă mândri și să ne impulsioneze să susținem orice produs Farmec, pe o piață invadată de cosmetice care vând promisiuni la prețuri exorbitante. Am răspuns așadar fără șovăială și cu onoare invitației Farmec de a discuta despre produsele lor fermecate și de a testa două produse care nu se găsesc încă pe piață.

Așadar, să vă povestim ce s-a întâmplat.

Mai întâi gazda noastră, Alina, ne-a făcut o scurtă prezentare a ceea ce înseamnă Farmec și ne-a amintit despre campania Românce cu farmec, întărindu-ne convingerea că în spatele oricărui brand de succes stau oameni implicați, dinamici și multă creativitate:

Mai apoi le-am cunoscut pe simpaticele ambasadoare Farmec, care ne-au povestit cu naturalețe și entuziasm ce înseamnă brandul acesta pentru ele și implicit pentru orice clientă Farmec:

Apoi a început distracția! Am făcut cunoștință cu noile fiole cu colagen, din gama AslaVital. La o prima încercare pot spune ca au un miros foarte discret, intră relativ repede în piele și îți lasă o senzație de prospețime, numai bună pentru zilele astea toride de vară. Produsul promite că hidratează și atenuează ridurile fine. Abia așteptăm să îl testăm până la capăt:

Surprizele nu s-au terminat aici. Farmec ne-a răsfățat cu noi nuanțe de oje, numai bune de asortat cu rochițele și bluzițele de vară, pe care abia așteptăm să le scoatem în lume:

Seara s-a încheiat cum nu se putea mai bine, cu o mică bârfă între fete, în care exclamațiile de genul ”Vai ce mișto e nuanță aia! Vreau sa o încerc și eu!” nu au părut ieșite din peisaj și cu deliciosul și faimosul cheescake oferit de cei de la Apartament 1.

Mulțumim Farmec și promitem că și fetițele noastre vor avea povești pline de nostalgie despre crema Farmec a mamei! 😉

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *