Fond de ten mineral compact Sephora

Sper ca v-ați odihnit și v-ați relaxat de sărbători și că Iepurașul nu v-a uitat nici anul ăsta. Pe la mine a ajuns sub forma a ”cumpără-ți tu ceva să-ți placă”, care, deși a omorât toată bucuria surprizei și a așteptării, a venit fix cu avantajele îndemnului. Și pentru că exact în perioada asta am rămas fără fond de ten, m-am gândit că ar fi bine să îmbin utilul cu plăcutul și să bat magazinele în căutarea unui fond de ten de vară, deci foarte light, dar care să facă un ten impecabil atunci când e nevoie.

Ei bine, sunt mai mult decât încântată de ce am găsit. Îi mulțumesc beauty assistent-ului de la Sephora care m-a îndreptat spre un fond de ten mineral compact. Deși am fost destul de sceptică la început  pentru că îmi arata a o „foarte pudră” și mi-a fost teamă să nu încarce sau să usuce, mi s-a spus că e vorba de un fond de ten mineral, ușor și în același timp ideal pentru tenul mixt, mai ales vara. Așa ca m-am hotărât să îi dau o șansă. M-a costat fix 65 de lei.

Fondul ăsta de ten nu conține talc, parfum, parabeni, are factor de protecție 10 și cel mai important e oil free. Are un finish natural, acoperă foarte bine și cu toate astea, nu îmi simt tenul încărcat. Casetuța e foarte practică și dispune de o mica oglinjoară, pe care o găsești chiar sub primul compartiment. Tot acolo vei da peste un burețel cu două fețe: una pentru o aplicare ușoară, pentru activitățile de zi cu zi și cealaltă parte, neagră, pentru evenimente speciale, care acoperă mai bine și face un ten de porțelan. E super ușor de aplicat și de cărat în geantă. Nu mai spun că nu mai e nevoie să ma spăl pe mâini după aplicare, așa cum făceam cu fondurile de ten fluide sau că nu trebuie să car nu știu ce pensulă și să mă asigur ca e întins bine.

În concluzie: îmi place, place, place! Sper sa rămân la fel de încântată și pe parcurs. Cutiuța conține 10 grame, deci sper să mă țină câteva luni bune, drept urmare primește un zece cu plus de la mine.

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *