Pudra „High Definition” pentru zona de sub ochi

De când eram mică și mă uitam la diverse emisuni despre machiaj, am remarcat că manechinelor li se aplica sub zona ochilor un praf alb, pe care make-up artistul îl îndepărta la final. Mi se părea ideal pentru a acoperi cearcănele și pentru a îndepărta urmele de machiaj, așa că de atunci l-am tot căutat pe diverse site-uri sau prin magazine.

Eh, abia acum am dat peste ceva asemănător pe site-ul celor de la ELF. Sub denumirea de pudră “High Definition” pentru zona de sub ochi, mi l-am comandat cu 22 de lei. Efectul final e drăguț. Fixează mult mai bine anticearcănul, dă o idee de luminozitate sub ochi, iar particulele sclipicioase sunt foarte discrete, însă parcă rezultatul final nu e…wow. Ce nu mă încântă absolut deloc e cutiuța în care e depozitat și mai ales aplicatorul, care e mult prea mic după părerea mea. Am folosit așadar un aplicator cu o pensulă mai mare, iar din cauza cutiuței, de fiecare data o mare parte din ce aplic pe pensulă se duce aiurea.

Cu toate astea, pudra merită cumpărată. Fixează bine machiajul din zona aia și nu îl lasă să se strângă în pliuri, dând impresia de ochi îmbătrâniți și obosiți, dă un plus de luminozitate și are un finish natural.

sursa foto www.eyeslipsface.com.ro

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *