The Frog Print Shop – arta imprimării

Nume și prenume: Sipos Réka

Locul nașterii: Cluj-Napoca

Profesie: am terminta la Facultatea de Geografie, secția- Turism și un curs de design interior

Zodie: Gemeni

Culoare preferată: Îmi plac foarte mult culorile, dar nu am una preferată. Totuși dacă ar trebui să aleg, aș zice culoarea galbenă, nuanța crom.

Melodie preferată: Îmi place foarte mult muzica, așa că melodiile preferate periodic se schimbă, în momentul de față îmi place foarte mult piesa “Jump”, de la “Two steps from Hell”.

Motto: Din păcate nu am, dar am auzit o expresie care mi-a placut: “Anyone can be cynical, dare to be an optimist!”

Site: Deocamdată numai pagina de facebook am: https://www.facebook.com/pages/The-Frog-print-shop/215713518538825

 

cercei – 27 lei

1. De ce ai ales să faci accesorii și când ai început?

Întotdeauna mi-au placut accesoriile, chiar aș putea zice că reprezintă un punct slab pentru mine, le port în fiecare zi. În opinia mea, accesoriile bine asortate înbunătățesc orice vestimentație. Anul trecut am început să-mi creez propriile accesorii.

cercei – 25 lei

2. Accesoriile tale sunt foarte originale! Ce tehnici folosești?

Multumesc. Tehnica cu care lucrez se numeste ‘Sublimare’ și este una foarte des folosita la imprimarea materialelor textile. Modelul dorit se listează cu o vopsea specială, care se aplică pe suprafața dorită cu ajutorul unei prese termice. Când am reușit să printez pe placa de aluminiu mi-a venit idea să creez cercei. Sunt foarte ușori, astfel dau o senzație placută la purtat,iar in legatură cu printurile, orice se poate realiza, chiar și o fotografie.

cercei – 25 lei

3. Căt durează realizarea unei perechi de crecei?

Sincer, n-am cronometrat niciodată. Partea care necesită mai mult timp este prelucrarea imaginilor, producția în sine se realizează foarte ușor și destul de rapid.

cercei – 23 lei

4. Cum iți alegi modelele și de unde iți vine inspirația?

La început inspirația mi-a venit de la tablourile unor artiști renumiți, cum ar fi Gustav Klimt, Alfonz Mucha, Friedensreich Hundertwasser. Pe parcurs am început să-mi creez și propriile modele, nonfigurative.

De fapt orice poate să-mi dea inspirație din mediul înconjurător, fie că e vorba de o atmosferă specifică, o îmbracaminte aparte sau chiar și o clădire. Cheia e să fiu întotdeauna în mișcare, la propriu.

De exemplu modelele cu ceasuri au apărut în foarte multe forme, dar numai ca și coliere. Mi-a venit idea sa facem și câțiva cercei bazați pe idea respectivă, iar reacția primită a fost foarte pozitivă.

cercei – 27 lei
cercei – 20 lei

5. Cum vezi The Frog Print Shop în viitor? Dorești să faci o paletă mai largă de produse?

Da, bineînteles pe viitor aș dori să am produse mai variate. În momentul de fața lucrez la niște modele noi de coliere și brățări. Iar viziunea shop-ului ar fi să mai adaug și o linie de vestimentație la paleta de produse, realizate cu tehnologia aceasta aparte.

cercei – 23 lei

6. Care este publicul țintă?

Modelele și mărimile cerceilor fiind variate, publicul țintă devine unul mai larg. De fapt se adresează oricărei femei, care apreciează accesoriile în sine.

cercei – 15 lei

7. Comercializezi doar în țară produsele?

Deocamdată da.

cercei – 27 lei

8. O femeie este elegantă atunci când …

În opinia mea eleganța rezultă din comportament. De fapt oricare femeie, indiferent de stilul abordat în vestimentație ori în stil de viață, poate să fie elegantă.

cercei – 15 lei

Mulțumim mult Insomnia Café pentru găzduire!

Mulțumim mult Andrei Brudan pentru pozele minunate 😀

Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *