Bien Savvy şi la Cluj

Vrei să fii soţia mea? Este întrebarea mult aşteptată şi visată de noi, fetele. Şi ne facem încă din fragedă adolescenţă scenarii cu acest moment. Să nu mai vorbim de viitoarea noastră nuntă. Pe când soseşte momentul mult aşteptat noi deja ştim cum vrem să ne arate rochia de mireasă, ce aranjamente florale vom avea pe masă, câte flori va avea buchetul miresei şi alte detalii pe care cei mai mulţi dintre bărbaţi nici nu se chinuie să le înţeleagă sau să le afle.

Bun, bun, bun…am spus printre lacrimi DA, dar ceea ce nu ştim este că ne aşteaptă o perioadă încărcată, ca să nu îi spunem stresantă, în care vom alerga în stânga şi dreapta pentru a ne organiza nunta mult visată.

Aşa cum menţionam şi în postul Rochii de seara – My Wish List, sezonul de nunţi abia începe. Şi dacă eşti una dintre fericitele care se va căsătorii anul acesta sau poate eşti una dintre invitatele nelipsite de la astfel de evenimente, te anunţăm că ai un nou magazin în Cluj de unde să îţi alegi rochia de vis: de mireasă sau de seară.

Bien Savvy, prezent pe piaţa din Bucureşti şi Constanţa, deschide un magazin şi la Cluj. Deschiderea noului magazin va avea loc în data de 15 aprilie (str. Eroilor, nr 19, etaj 1). Dacă te programezi la o probă (număr de telefon 0757 415 563) primeşti un voucher de 100 euro pe care îl poţi folosi până la sfârşitul acestei luni. În plus, primele 30 de programări primesc şi un cadou supriză marca Bien Savvy. Aşa că, fetelor grăbiţi-vă! Nu se ştie niciodată dacă o astfel de ocazie va apărea curând.

Am început să răsfoiesc şi eu catalogul online şi am dat peste modele de rochiţe frumoase foc, elegante sau îndrăzneţe, prinţesă sau midi, sirenă sau vaporoase, pe scurt pentru toate gusturile. Convingeţi-vă singure:

Baftă la cumpărături!

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *