Rochii de seară – My Wish List

Şi pentru că se apropie sezonul de nunţi şi am nevoie de o garderobă nouă am dat o raită pe net să văd ce rochiţe deosebite, ieftine şi care să atragă atenţia aş putea găsi. După nopţi nedormite de căutări asidue am fost cuprinsă de o mare dezamăgire şi în acelaşi timp de o furie nedescrisă. De ce tot ce e la un preţ accesibil este fie de prost gust, fie nu pe gustul meu, fie dintr-un material oribil care sigur va fi varză la prima spălare sau fie toate aceastea la un loc?

Aşa că m-am gândit eu ar fi minunat să găsesc un model care să îmi placă şi poate, poate o conving pe Alina, colega noastră de gaşcă să facem împreună rochiţa. Căutările au început şi odată începute clar nu s-au mai putut opri. Am găsit o multitudine de rochii minunate. M-am hotărât să vă prezint primele 3 alegeri ale mele.

Această creaţie este opera lui Jason Wu şi face parte din colecţia primăvară – vară 2013. Inspiraţia rochiei a fost munca provocatoare a lui Helmut Newton, celebrul fotograf. Piesa aceasta dramatică este realizată din straturi de tul spumoase accentuate în partea de sus cu o constelaţie de cristale, mărgele şi perle.Hamul din piele neagră dă o notă estetică deosebită. Pentru o finisare mai romantică putem scăpa de acest ham. Staţi jos? Nu de alta, dar urmează să vă spun şi preţul: £3,360…mda….aţi văzut bine (apropo, e şi cea mai ieftină dintre creaţiile alese :P).

Alegerea următoare este semnătura designerilor Maria Grazia Chiuri și Pier Paolo Piccioli. Aceştia au explorat o latură mai “întunecată”, dar sofisticată purtând semnătura lui Valentino pentru primăvară-vară 2013. Această rochie este o combinaţie uimitoare între dantela delicată care contrastează cu pielea neagră, iar împreună cu tulul crează un efect izbitor. Tocurile înalte sunt un MUST la această ţinută. Preţ: £7,080.

Creaţia marelui designer Alexander McQueen este inspirată de nişte creaturi dulci: albinele. Cu fagure-modelul broderiei și șiragul de mărgele-înfrumusețarea, această rochie este perfectă pentru un look fabulos. Elegant drapată cu un corset fantă și decupajul din spate, aceasta va arăta izbitor cu pantofi cu toc înalt şi subţire, dar şi cu o manşetă aurie. Preţ: £4,095.

Şi abia acuma vine momentul dificil. Ce rochie să aleg? Mie imi plac toate foarte mult şi nu aş putea să spun că am una preferată. Mă ajutaţi voi să aleg rochia perfectă? Puteţi să lăsaţi un comment cu rochia voastră preferată şi de ce aţi ales ţinuta respectivă.

Simina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *