Demachiant natural 2 în 1

Odată cu deodorantul natural de la Luthelo, am ”scăpat” în coșul de cumpărături și un demachiant natural 2 în 1. Eu aș spune că ar putea fi folosit mai degrabă ca o loțiune tonică naturală decât ca demachiant și vă și povestesc imediat de ce.

Demachiantul conține: hidrolat de iasomie Samblanc, hidrolat de trandafir de Damas bio, apă minerală, spumă de Babassu, suc de sfeclă roșie, ulei de sâmburi de grapefruit și se laudă că ar îndepărta urmele de machiaj și că ar curăța în profunzime tenul. Deși din nou constat cu plăcere că produsul ăsta miroase absolut bestial, de data asta a iasomie, din păcate mai mult întinde decât îndepărtează rimelul și mai ales tușul de ochi. Toate cremele demachiante pe care le-am folosit până acum sunt un pic grase, tocmai ca să nu întindă machiajul și nici să nu trebuiască să freci pielea ca să-l îndepărtezi, însă demachiantul ăsta nu are nimic uleios în compoziție, ba chiar e indicat să fie aplicat pe o dischetă demachiantă umedă.

Pe sticluță scrie ca trebuie păstrat la frigider, ferit de lumină și mă amuză de fiecare dată că trebuie să ajung în bucătărie și să-l văd mirat pe prietenul meu cum se uită la mine scoțând demachiantul din frigider.

Aș continua să folosesc produsul, însa ca simplă loțiune tonică, dar oare unde găsesc un demachiant natural eficient?

Sursa foto www.luthelo.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *