Vichy Idealia Pro – fluid corector pentru pete

De multă vreme caut o cremă care să mă ajute să scap sau măcar să diminueze niște mici pete maronii, pe care cred că le am de la soare și de care multă lume îmi spune că nu se văd, dar nah, fiecare cu piticii lui.

După îndelungi cercetări pe google, m-am hotărât să îmi cumpăr o cremă foarte promovată de cei de la Vichy și cu review-uri destul de bune pe diverse forumuri: Vichy Idealia Pro. Am comandat-o online de la o farmacie din Piatra-Neamț, pentru ca prețul e mai avantajos chiar și cu taxa de transport inclusă, comparativ cu ce am găsit în farmacii. Am dat 130 de lei pe ea și m-am rugat să facă minuni la banii ăștia.

Crema promite următoarele:

Complex Derm-Bright+LHA(lipohidroxiacid) cu acțiune împotriva petelor:

  • pete maronii;
  • pete cauzate de soare;
  • pete de îmbătrânire;
  • pete roșii vasculare;
  • pete post-acnee;

Indicații: pete, pierderea omogenității pielii, ten tern

Eficacitate: după 4 săptamâni, petele sunt vizibil reduse. Tenul este uniform și își recapătă luminozitatea naturală

După mai bine de 2 luni de utilizare, de 2 ori pe zi, dimineața și seara, pot spune ca petele mele sunt tot acolo. E adevărat că e o plăcere să folosești crema asta, nu e deloc grasă, deci intră rapid în piele, are un miros plăcut și discret și lasă pielea catifelată și parcă ușor luminoasă, însă în niciun caz nu se ține de cuvânt întru totul. Pentru că e plăcut de folosit și nu conține parabeni, aș îndrăzni să spun că mi-aș comanda-o și a doua oară, însă așteptările mele vor fi cu totul altele atunci.

Sunt totuși uimită de clientele care susțineau pe diverse forumuri că Vichy Idealia Pro le-a ajutat să scape chiar de o parte din pistrui, să nu mai vorbim de petele maronii. A folosit cineva din voi crema asta? Chiar așa, numai la mine nu vrea să funcționeze?

Sursă imagine: www.lovelygirliebits.com

Maria

2 Comments

  1. Buna! Tocmai am venit la dermatolog. Mi-a dat niste mostre. Sunt tare curioasa cum o sa reactioneze tenul meu.
    Pentru pete mi-a recomandat si o crema antirid si pete de la Ivaterm, insa sunt putin sceptica. Nu as incepe sa folosesc de pe-acum crema antirid, desi ma apropii de 30 de ani.
    Voi ce parere aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *