Povestea din spatele Măștilor decorative

Eta are un simț artistic înnăscut. Pe lângă accesoriile în stil gothic, care mai de care mai interesante, cu dinți de șobolani sau diverse imitații de cranii, Eta se ocupă și de coafuri și machiaj. Îi mulțumim din suflet pentru schimbarea de look și sperăm să colaborăm din nou, cât de curând!

Când ai descoperit pasiunea pentru acest domeniu? A fost ceva anume care a declanșat această înclinație?

Fiind născută într-o familie de artiști, mereu am fost atrasă de artă, muzică, desen și tot ce înseamnă frumos. Niciodată nu îmi găseam accesorii care să se muleze pe imaginația mea, stilul meu sau culorile preferate, așa m-am gândit să le creez eu. Dacă se nimerește să mai placă și altora…e super! Ma încântă foarte mult că nu sunt singura cu  astfel de gusturi. De curând am aflat că există oameni care se îmbracă în stil gothic-lolita și nu își găseau accesorii în Romania, perfect timing zic eu. 😛

Set inel  și cercei gothic lolita – 30 lei

Știm că pe lângă creația de accesorii, te ocupi și de machiaj, coafat, croitorie, pictură. Cum reușești să le împaci pe toate și căreia i-ai acorda cel mai mult din timpul tău?

Plecând de la motto-ul: Daca vrei, poți. Deci la servici: coafat plus machiaj, acasă restul până seara târziu, și mai ies și cu prietenii. Nu știu cum, dar reușesc să le împac pe toate. Toate activitățile îmi plac la fel de mult, deci nu pot să aleg cu care mi-aș ocupa cel mai mult timpul.

Ce crezi că te diferențiează de ceilalți artiști?

Sincer nu m-am gândit să fiu eu diferită. Fac ce simt pe moment și pun în practică, într-adevăr nu am găsit bijuterii taxidermy pe la noi, sunt pasionată de oase, cranii și de tot felul de ciudățenii. Și asa curg ideile…din suflet.

Broșă mască- 15 lei

Care sunt culorile în care ideile tale se exprimă cel mai bine? Din ce te inspiri în alegerea lor?

În principal cam orice creez se asortează cu negru, dar nu numai. Mă inspiră și culorile turcoaz închis, violet și cupru. Dacă mă gândesc bine, orice mișcă și nu mișcă în jurul meu ma inspiră: natura în special, istoria, lucrușoarele vechi sau vintage ( cum toată lumea se laudă cu engleza). Și pe mine mă surprinde câteodată ce mă mai inspiră.

Descrie femeia care îți poartă accesoriile. Cum este ea?

Femeia care îmi poartă accesoriile este puternică, nu îi este frică să își arate adevărata personalitate și e, bineînțeles, iubitoare de natură și frumos.

Broșă camee craniu- 22 lei

Între ce prețuri variază produsele tale?

Prețurile sunt chiar pentru toate buzunarele, nu caut să mă îmbogățesc, doar să aduc zâmbete și încredere în sine pentru cele care îmi  poartă creațiile. Am cliente chiar de toate vârstele care se bucură de creațiile mele.

Care este cea mai mare dorință profesională a ta?

Bineînteles ca orice om, îmi doresc să îmi deschid un salon care să mă caracterizeze și chiar lângă salon să am și atelierul. Am cu cine să pun la cale lumea, să visăm că deschidem ceainarie și salon/atelier  de creatii 😛

Set cercei și inel de sticlă – 24 lei

Ce înseamnă pentru tine “frumos”?

Pentru mine frumos înseamnă tot ceea ce aduce bucurie în suflete, armonie, culori, tot ce ține de natură, liniște, să ai capacitatea de a  vedea frumusețea chiar și în cel mai întunecat loc. Suntem înconjurați de frumusețe, de personalități frumoase, doar trebuie să ne deschidem inimile și ochii și să le acceptam și să le vedem.

Care sunt micile superstiții ale unui designer de accesorii?

Superstiții? Dacă pui suflet în ceea ce creezi și emani energie pozitivă, cine poartă accesoriul tău va simți ce ai simțit tu când le-ai creat.

Ce te face fericită?

Animalele în primul rând, faptul că pot să îmi pun ideile pe masă, pot pune în practică ce imagine am în cap, faptul că reușesc să fac atâtea într-o zi și că mai am multe de învățat cât sunt aici. Sunt fericită când văd ca cei din jurul meu sunt bine și fericiți la rândul lor.

Cercei mască –30 lei

Broșă mască – 15 lei

Colier cu oglindă  – 27 lei

Colier turn – 25 lei

Cercei sticlă –14 lei

Inel sticlă – 10 lei

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *