Un mic pont

A început să îmi fie groază să ies la cumpărături în perioada reducerilor pentru că, pe lângă faptul că mai peste tot este foarte aglomerat, mi se întâmplă ba să nu găsesc mărimea mea, ba să constat că hainele au nu știu ce defecte. Asa că atunci când mi se vinde un pont bun despre vreun magazin sau despre o haină care mă interesează, sunt foarte bucuroasă că pot merge la sigur.

M-am gândit că și pentru voi e valabilă regula asta, așa că dacă sunteți în căutare de așa ceva sau e pe gustul vostru, puteți vedea mai jos ce mi-am achiziționat de la New Yorker, cu doar 66 de lei (redus de pe la 150 lei).

Atât! 🙂

Maria

5 Comments

  1. Acesta este un motiv pentru care eu nu cred în reducerile din România, și nu mă atrag. Am descoperit un magazin în centrul orașului, cu haine, de calitate, și la reducere găsești toate mărimile și fără defecte. Un magazin unde hainele la reducere nu sunt haine care nu s-au vândut de ceva timp, ci haine special cumpărate pentru perioada de reducere!

  2. Mihaela, păi spune-ne și nouă unde găsim mai exact magazinul ăsta? E ceva pe Eroilor care s-ar potrivi descrierii tale, dar nu îmi mai aduc aminte numele… 😛

  3. Pe Eroilor, nr 1, este magazinul BlueBrina! Acum e perioadă de reduceri. Eu am cumpărat de la ei și mi-am lăsat nr de telefon, iar ei când aduc marfă sau au reduceri mă anunță prin sms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *