DIY: Decor cadouri/brad

Mai avem un pic și vine momentul în care vom da și vom primi cadourile de Craciun. De cele mai multe ori nu ne interesează atât de mult cât costă, ce marcă e și cât de vestit e designerul. Când primesc un cadou e important să simt că e special pentu mine și că e oferit din toata inima, chiar dacă e ceva mic sau simbolic.

Ce ar putea să personalizeze un cadou mai mult decât ambalajul sau decorul făcut de tine?! De aceea m-am gândit să va arat o varianta ieftina și simpla de a infrumuseța cadourile de Crăciun.

Vă trebuie:

– bețișoare de înghețată/spatule din lemn folosite în cosmetică (sunt mai late deât bețișoarele de înghețată)/ fâșii de carton

– acuarele/tempera/carioci/creioane colorate

– 1 pad de vată(de preferat)/vată

– hârtie

– foarfecă

– lipici

Vreau să fac un om de zăpadă, un ren și un Moș Crăciun.

Prima dată vopsesc un bețișor alb, altul maro. Ultimul bețișor îl vopsesc la vârf roșu las o bucată nevopsită, unde va veni fața moșului și restul îl vopsesc tot rosu.

 

Apoi încep să fac fețele

 

Barba moșului o voi face cu ajutorul unei dischete de vată pe care o desfac în 2. Partea fină din exterior va fi partea care o vom lipi, iar interiorul pufos va fi barba moșului.

Decupez barba și o lipesc pe băț. Procedez la fel cu moțul și marginea de la căciulă.

 

Pălăria omului de zăpadă și coarnele renului le fac din hârtie. Pur și simplu colorez o bucată de hârtie și apoi decupez forma dorită.

Cam așa arată până acum:


Ce îi mai trebuie? Numele! De unde să știe Mosu’ sub care brad pune cadoul dacă nu e etichetat?!

Sub fiecare desen scriu un nume.

Gata!

Tot ce trebuie să faci e să îl pui pe cadoul persoanei dragi și sigur va știi că acel cadou a fost dat din toată inima!

Dacă vrei poți să scrii și anul pe spate și numele tău. De asemenea se poate face o gaură în partea de sus pentru a fi agățat în brad după ce s-au desfăcut cadourile 😀

Alina

One Comment

  1. Hy Hy ce super dragut e Mosu! Craciunul viitor o sa ma pun sa fac si eu:d:d:d:d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *