Târgul de cadouri și decorațiuni de Crăciun

Nu știu voi, dar eu am intrat deja în febra cumpărăturilor de Crăciun și ca în fiecare an sunt în mare lipsă de idei. De fapt, ce-i drept îmi vin foarte ușor idei de cadouri pentru fete (numai pe blogul ăsta am sute de oferte hand made din care pot alege), dar când vine vorba să cumpăr pentru partea masculină a familiei, mă dau de ceasul morții să găsesc o surpriză draguță și care să și fie pe placul destinatarului.

Se pare însă ca anul ăsta voi avea un mare ajutor. S-a dat de veste prin oraș cum că între 14-16 decembrie, la Cazinoul din Parcul Central va avea loc un târg de cadouri și decorațiuni de Crăciun, căruia i se spune ( n-am înțeles de ce în engleză): Spirit of Christmas fair.

Așadar, dacă veți vedea o tipă cu părul vâlvoi,  întorcând produsele pe toate părțile și gândindu- se câte o oră ce să cumpere (de parca și-ar cumpăra apartament și nu un amărât de cadou), eu sunt!

Partea faină e că ne vom putea delecta cu vin fiert și ciocolată caldă, vom asculta colinde, iar cei care vor dori sa facă o faptă bună vor avea avea posibilitatea să doneze jucării pentru copiii cu deficiențe neuro-motorii de la Grădinița Malteză din Cluj-Napoca. Așadar să vă văd cu pungile pline de jucarii la intrare și cu ele pline de cadouri la ieșire.

Intrarea este liberă, iar programul de vizitare începe de la ora 13:00 și ține pana la ora 21:00.

Hohohoo!

Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *