Un Weekend Excepţional

Weekendul care tocmai a trecut a fost senzaţional. Clujul abundă de activităţi şi evenimente.

Am început ziua de sâmbătă cu Garage Sale.  Atmosfera a fost una cozy, iar locaţia mai mult decât perfectă: Uptown Arts Caffe. Hăinuţe de toate felurile, pentru toate gusturile, la preţuri accesibile. De asemenea nu au lipsit pantofii, cizmuliţele şi accesoriile.

Ne aşteptam la mai multă lume, îmbulzeală, “certuri” gen cine a pus prima mâna pe rochiţa din dantelă, dar se pare că acest Garage Sale de Moş Nicolae nu a avut aşa mare succes ca şi primul. Să fie oare doar frigul şi iarna principalii factori? Eu personal aşa sper. Vom afla acest lucru la următorul eveniment care va avea loc prin martie-aprilie, anul viitor.

Alina şi eu am pus ochii pe multe hăinuţe drăguţe şi o pereche de cizmuliţe superbe. Da, clar, la următorul Garage Sale vom merge cu un buget mai mare şi la prima oră pentru a putea profita la maxim de cele mai minunate oferte.

Nu puteam să trec mai departe fără să vă povestesc ce accesorii minunate am văzut . Privirea mi-a fost încântată de nişte cerceluşi şi pandantive care păreau de sticlă. Designerul acelor minunăţii ne-a explicat că sunt făcute din ceară, ceea ce le dă claritatea unei sticle, dar căldura emanată de o lumânare. Nu vrem să vă dezvăluim încă cine face aceste accesorii sau unde le puteţi găsi sau cum arată pentru că va urma un interviu cu acest designer şi ne va relata într-un post special secretul ascuns al bijuteriilor cu iz de lumânare, cum mi-am permis eu să le denumesc.

Alte evenimente drăguţe au fost Stil Masculin şi Noaptea Porţilor Deschise -Teatrul Naţional.

Pentru poze şi impresii puteţi accesa Stil Masculin, dar ca şi o părere personală: bărbaţii din Cluj încep să se îmbrace în sfârşit cu stil ;).

Din păcate la Porţile Deschise nu am reuşit să ajungem, dar am trimis reprezentanţi de bază care ne-au confirmat că acest eveniment a fost un succes, aşa cum şi noi ne aşteptam.

Voi ce aţi făcut în weekend? V-aţi bucurat de prima zăpadă a acestui sezon? Cel puţin căţeii sigur sunt în al nouălea cer.

Simina

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *